2777
2789
عنوان

تاپیک اسرا ۹۳

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 111 پست

عزیزم ی درصد فک کن راست بگه 

حتمن جایی رو برای درد و دل نداشته کسی رو نداشته که اینجا اومده بگه تا سبک شه 

خیلی اوضاع داغونی دارن 

من تو اون تاپیک رفتم خیلی ناراحت شدم بیشتر بخاطر اینکه بعضیا خیلی بد صحبت کردن و دلشو شکوندن 

نمک-روی-زخم-نباشیم#  

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظر منم عجیب بود نفرینای مادرش چه زود گرفت!!

الله علم اگه واقعیت داره که خدا رحمتش کنه اگه ن که این مورد رو دست فاخته بلند شده!

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود

منم کل تاپیکو نخوندم فقط متنشو خوندم برا منم عجیب بود چطور ادم میتونه بعد از مرگ شریک زندگیش ی روز بعدش بیاد نی نی سایت تاپیک بزنه😕

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست
این جور داستانها رو دختر بچه ها بیشتر مینویسن اقتضای سنشونه منم بچه بودم خیلی داستان سر هم میکردم ال ...

😅😅عاخی

وای ی دختره بود تو‌مدرسه دوم ابتدایی

ب من میگفت ک‌پدر مادرش فوت شدن با دااییش زندگی‌ میکنه و...

منم انقد دلم میسوختبعد فهمیدم دروغ گفته😂

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

انشاالله که واقعی نباشه 

الان گفتی یادم اومد دختر همسایه ماهم خودکشی کرد نه روز بعد تحویل دادن جنازه رو ...کامل بررسی میکنن بعد ...

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

واجبع فردا برم سرمزار شوهرش 😥😥😥من اصفهانیم فردا میرم ببینم چه خبره 

سلام دوستان ولله من کاربر قدیمیم  هیچ گونه تاپیک وپست خلاف نزاشتم ولی نمیدونم چراکاربریم تعلیق شد😢😢😢😢
پیگیر نیستم ملتو خر فرض کرده

عه من فقط عنوان تاپیکش دیدم حالم گرفت نرفتم توش اگ سرکاریه خدا نبخشش انقدر انرژی منفی میده

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊