درخت99 مدیر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 463 عنوان غدد لنفاوی | مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 28 پست سلام دوستان تورو خدا کمکم کنید من غدد لنفاویم تو گردن بزرگ شده کسی تا حالاحالا اینطور. شده 1398/04/07 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیانیان عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 345 سلام عزیزم نمونه برداری کردن خداروشکر مشکلی نبود گفت چيز خاصی نیست حساسیتی چیزی هست خودش رفع میشه، و ... سلام نمونه برداری چطوری کردی عزیزم ؟
درخت99 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 463 سلام نمونه برداری چطوری کردی عزیزم ؟ سلام عزیزم یه چیز سرنگ مانند کردن تو گردن و نمونه ازش برداشتن خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم و فقط به عفونت ساده بود که برطرف شد
الیانیان عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 345 اندازش تا چه مدت تغییر نمیکرد عزیزم ؟ دارو میخوردی هم ؟ الان جی خوب شدی ؟
درخت99 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 463 اندازش تا چه مدت تغییر نمیکرد عزیزم ؟ دارو میخوردی هم ؟ الان جی خوب شدی ؟ من یهویی متوجه شدم بعد از نمونه برداری هم دیگه مشکلی نداشتم و چیزی مصرف نکردم قبلش قرص های عفونت ساده مصرف میکردم
fatmr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1913 دو طرف گردنم دارم دیونه میشم سلام عزیزم شما چندتا غده لنفاوی متورم داشتی دست میزدی حس میکردی اندازش چقدره؟؟؟چقدر زمان برد به حالت اولیه برگرده؟؟آموکسی کلاو میخوردی یا آموکسی سلین هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
درخت99 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 463 سلام عزیزم شما چندتا غده لنفاوی متورم داشتی دست میزدی حس میکردی اندازش چقدره؟؟؟چقدر زمان برد به حالت ... سلام عزیزم من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که میگفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن. دقیقا یادم نیست چی بهش داد دکتر،فقط گفت بر یه عفونت ساده باعثش شده و رفع شد
fatmr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1913 سلام عزیزم من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که میگفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن. ... دقیقا مث من نمیدونید دارو چی مصرف کردن؟؟من سه تا پیدا کردم شاید کسی متوجه نشه ولی خودم حسش میکنم هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
fatmr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1913 سلام عزیزم من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که میگفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن. ... شما نمونه هم دادین درسته؟بعدشما دست میزدین متوجه تورمش میشدین چون اندازشم خیلی کوچیک نبوده هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
درخت99 مدیر استارتر عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 463 شما نمونه هم دادین درسته؟بعدشما دست میزدین متوجه تورمش میشدین چون اندازشم خیلی کوچیک نبوده بله نمونه برداری هم از غدد لنفاوی گردن گرفتن، نه متأسفانه یادم نیست، بله منم متوجه نمیشدم ولی شوهرم خودش متوجه میشد ان شاء الله که چیز مهمی نیست و سلامت و تندرست باشین عزیزممن شوهرم رفت پیش یه فوق تخصص اهواز چون خوزستانی بودیم و شهرستان
fatmr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1913 بله نمونه برداری هم از غدد لنفاوی گردن گرفتن، نه متأسفانه یادم نیست، بله منم متوجه نمیشدم ولی شوهرم ... توروخدا دعام کن خیلی میترسم نه بخاطر خودم یخاطر دختر دوسال ونیمم هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
melika63890 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 186 توروخدا دعام کن خیلی میترسم نه بخاطر خودم یخاطر دختر دوسال ونیمم عزیزم مشکل غدد لنفاویت حل شد؟ میشه بگی چکار کردی هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
fatmr عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 1913 عزیزم مشکل غدد لنفاویت حل شد؟ میشه بگی چکار کردی سلام عزیزم بله خداروصکر از دندونای خرابم بود فکر میکنم چون عصبکشی وپر کردم تقریبا غیرقابل لمس شد اما هربار که رفتم دندون پزشکی خشک کننده خوردم هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎
melika63890 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 186 سلام عزیزم بله خداروصکر از دندونای خرابم بود فکر میکنم چون عصبکشی وپر کردم تقریبا غیرقابل لمس شد اما ... خداروشکر هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞