2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام نمونه برداری چطوری کردی عزیزم ؟

سلام عزیزم 

یه چیز سرنگ مانند کردن تو گردن و نمونه ازش برداشتن 

خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم و فقط به عفونت ساده بود که برطرف شد 

اندازش تا چه مدت تغییر نمیکرد عزیزم ؟ دارو میخوردی هم ؟ الان جی خوب شدی ؟

من یهویی متوجه شدم بعد از نمونه برداری هم دیگه مشکلی نداشتم و چیزی مصرف نکردم قبلش قرص های عفونت ساده مصرف میکردم 

دو طرف گردنم   دارم دیونه میشم

سلام عزیزم شما چندتا غده لنفاوی متورم داشتی دست میزدی حس میکردی اندازش چقدره؟؟؟چقدر زمان برد به حالت اولیه برگرده؟؟آموکسی کلاو میخوردی یا آموکسی سلین

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم شما چندتا غده لنفاوی متورم داشتی دست میزدی حس میکردی اندازش چقدره؟؟؟چقدر زمان برد به حالت ...

سلام عزیزم 

من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که می‌گفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن. 

دقیقا یادم نیست چی بهش داد دکتر،فقط گفت بر یه عفونت ساده باعثش شده و رفع شد

سلام عزیزم  من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که می‌گفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن.  ...

دقیقا مث من نمیدونید دارو چی مصرف کردن؟؟من سه تا پیدا کردم شاید کسی متوجه نشه ولی خودم حسش میکنم

هرکس،بدِما به خلق گوید؛ما چهره ز غم نمیخراشیم...🙂 ما خوبی او به خلق گوییم،تا هر دو دروغ گفته باشیم🤗😎

سلام عزیزم  من شوهرم این مشکل رو داشت و خودش که می‌گفت دست میزنم حس میکنم متورم شدن.  ...

شما نمونه هم دادین درسته؟بعدشما دست میزدین متوجه تورمش میشدین چون اندازشم خیلی کوچیک نبوده

شما نمونه هم دادین درسته؟بعدشما دست میزدین متوجه تورمش میشدین چون اندازشم خیلی کوچیک نبوده

بله نمونه برداری هم از غدد لنفاوی گردن گرفتن، نه متأسفانه یادم نیست، بله منم متوجه نمی‌شدم ولی شوهرم خودش متوجه میشد 

ان شاء الله که چیز مهمی نیست و سلامت و تندرست باشین عزیزم

من شوهرم رفت پیش یه فوق تخصص اهواز چون خوزستانی بودیم و شهرستان 

بله نمونه برداری هم از غدد لنفاوی گردن گرفتن، نه متأسفانه یادم نیست، بله منم متوجه نمی‌شدم ولی شوهرم ...

توروخدا دعام کن خیلی میترسم نه بخاطر خودم یخاطر دختر دوسال ونیمم

توروخدا دعام کن خیلی میترسم نه بخاطر خودم یخاطر دختر دوسال ونیمم

عزیزم مشکل غدد لنفاویت حل شد؟ میشه بگی چکار کردی

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
عزیزم مشکل غدد لنفاویت حل شد؟ میشه بگی چکار کردی

سلام عزیزم بله خداروصکر از دندونای خرابم بود فکر میکنم چون عصبکشی وپر کردم تقریبا غیرقابل لمس شد اما هربار که رفتم دندون پزشکی خشک کننده خوردم

سلام عزیزم بله خداروصکر از دندونای خرابم بود فکر میکنم چون عصبکشی وپر کردم تقریبا غیرقابل لمس شد اما ...

خداروشکر 

هیچ چیزی مثل سلامتی نیستلطفا هرکی پروفایل منو میبینه برای سلامتی همه بیمارا و در آخر من یه صلوات بفرسته🙏🙏💞💞
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792