2777
2789
عنوان

کسایی که تیروید کم کار دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 65 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 2 سال پیش آزمایش دادم 12 بود دارو مصرف کردم 2 سال بعد داروهام رو خودسرانه قطع کردم یه مدت بعدش رفتم ازمایش 2.6 بود 3 ماه بعدش ازمایس دادم 3.5 بود دکتر کفت نرماله دیگه دارو نخور 6 ماه دیگه دوباره زمایش بده. چرا بعصی ها میگن تا آخر عمر باید دارو مصرف کرد پس ؟

کم خونی نداری؟ اخه خونوم جایی کسایی که تیروید دارن تیرویدشوت باعث کم خونی هم میشه من خبلی کم خونی ...

من لب مرز بودم. البته قرص میخورم.هر روز نه ولی در هفته دوبار حتنا آهن میخورم

من 2 سال پیش آزمایش دادم 12 بود دارو مصرف کردم 2 سال بعد داروهام رو خودسرانه قطع کردم یه مدت بعدش رف ...

وای یعنی امیدی هست

اخه یکی از دوستان میگه به 1هم رسیده ولی دکتر قطع نکرده براش داروهاشو

وای یعنی امیدی هست اخه یکی از دوستان میگه به 1هم رسیده ولی دکتر قطع نکرده براش داروهاشو

من به 1 رسیدم قطع نکرد باید سونو بدی از رو سونو  و معاینه گردن تشخیص میدن که باید همیشه بخوری یا بعد یه دوره دارویی میشه قطعش کرد

وای یعنی امیدی هست اخه یکی از دوستان میگه به 1هم رسیده ولی دکتر قطع نکرده براش داروهاشو

والا واسه من که اینطوری شد . من از دکتر پرسیدم که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم گفت نه همه اینطوری نیستن . من خودم داروهام رو خودسرانه قطع کردم بعد 1 ماه رفتم دکتر ازمایش نوشت 2.6 بود گفت شاید تازه دارو ها رو قطع کردی نشون نداده دارو نخور 2 ماه دیگه دوباره برو آزمایش بعد 2 ماه رفتم 3.5 بود گفت نرماله دارو نخور 6 ماه دیگه برو ازمایش . شاید اگه من داروهام رو قطع نمیکردم دکتر به من هم میگفت همچنان دارو مصرف کن . نمیدونم .

والا واسه من که اینطوری شد . من از دکتر پرسیدم که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم گفت نه همه اینطوری ن ...

نه اینجوری نیس دکترا از سونو و معاینه می فهمن . دکتر من فقط گردنم دس زد گفت باید تا اخر عمر بخوری یه مدت قطع کردم رسیده بود37