ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من 2 سال پیش آزمایش دادم 12 بود دارو مصرف کردم 2 سال بعد داروهام رو خودسرانه قطع کردم یه مدت بعدش رفتم ازمایش 2.6 بود 3 ماه بعدش ازمایس دادم 3.5 بود دکتر کفت نرماله دیگه دارو نخور 6 ماه دیگه دوباره زمایش بده. چرا بعصی ها میگن تا آخر عمر باید دارو مصرف کرد پس ؟
وای یعنی امیدی هست اخه یکی از دوستان میگه به 1هم رسیده ولی دکتر قطع نکرده براش داروهاشو
والا واسه من که اینطوری شد . من از دکتر پرسیدم که تا آخر عمر باید دارو مصرف کنم گفت نه همه اینطوری نیستن . من خودم داروهام رو خودسرانه قطع کردم بعد 1 ماه رفتم دکتر ازمایش نوشت 2.6 بود گفت شاید تازه دارو ها رو قطع کردی نشون نداده دارو نخور 2 ماه دیگه دوباره برو آزمایش بعد 2 ماه رفتم 3.5 بود گفت نرماله دارو نخور 6 ماه دیگه برو ازمایش . شاید اگه من داروهام رو قطع نمیکردم دکتر به من هم میگفت همچنان دارو مصرف کن . نمیدونم .