2777
2789
عنوان

کودک دوزبانه

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 30 پست
بچتون چند وقتشه؟؟

دو سالشه دائم کارتون انگلیسی میبینه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
مهد كودك بعلاوه پرستار دوزبانه

همه مهدا دارن دوزبانه؟

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتون اصلا باهاش حرف نزنید ب جز فارسی چون شما لهجه ندارید و خراب میکنید(منظورم اونسری از افراد تسلط کمه)

فقد کارتون و فیلم ...

و در یارداری هم تاثیر داره در چ محیطی باشید

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm 
خودتون هم بايد بلد باشيد كمك ميكنه خيلي 

مسلطم ب انگلیسی

خودتون اصلا باهاش حرف نزنید ب جز فارسی چون شما لهجه ندارید و خراب میکنید(منظورم اونسری از افراد تسلط ...

کارتون و شعر انگلیسی خیلی میبینه

کارتون انگلیسی همه خوب چجوری میخواد بفهمه🙄شما کارتونای مخصوصی میشناسی

نیازی به فهمیدن نیست 

اون از دیدنش لذت میبره و گوشش به این کلمات و اصوات آشنا میشه 

هی تکرار میشه 

میشه ملکه ی ذهنش

کارتون و شعر انگلیسی خیلی میبینه

خیلی خوبه اصلا کارتون فارسی رو ممنوع کن

بچه اجی من الان کاملا با لخجه حرف میزنه و از اصطلاحاتی بکار میبره ک من حفظشون نیسدم و چن تجربه دیگ دیدم

خیلیییی تاثیرررر دارههه

نیازی به فهمیدن نیست  اون از دیدنش لذت میبره و گوشش به این کلمات و اصوات آشنا میشه  هی ت ...

واقعا تاثیر داره و کافیه؟

خیلی خوبه اصلا کارتون فارسی رو ممنوع کن بچه اجی من الان کاملا با لخجه حرف میزنه و از اصطلاحاتی بکار ...

اره همش انگلسیه اون فقط کارتون دیده اینجور بلده؟

اره همش انگلسیه اون فقط کارتون دیده اینجور بلده؟

بله

البته چون کسی هست توی خانوادش که لهجه داره باهاش حرف میزنه

بنظر من شما باهاش همین زبان فارسی بحرف چون بچه قاطی میکنه سعی کن حتی اگه داره بازی میکنه تلویزیون رو شبکه خارجی زبان باشه چون میره ملکه ذهنش میشه ناخواسته

پس اینمه ک پدر مادر ایرانین چ جوری بچه هاشون دوزبانه بزرگ میکنن من خودم مسلطم ب انگلیسی

خو. از بچگی میفرستن کانون 

ایطو گیج نمیشه 

سن. مناسب یادگیری زبان خارجه9 سالگیه 

💜