2777
2789

ندارم خودت شروع کن😅

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ندارم😶

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
یه بار استادمون میخاست بگه گوش به زنگ باشید گفت گوز به زنگ باشید ما هم گفتیم باشه    

😂😂😂

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست

@sara2917 بیا جکو عسک😂😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

مقایسه آمار بیماری آقایون و خانمها :

میگرن :💆

70% خانم ها👸

30% آقایون👨

پوکی استخوان :💀

90% خانمها👸

10% اقایان 👨

بیماری های عصبی :😤

90%خانم ها👸

10% آقایان👨 

انواع بیماری های عفونی :😷

80% خانم ها👸

20 % آقایان 👨

انواع سرطان :👶

60% خانم ها👸

40% آقایان 👨

از کار افتادگی کلیه : 

70% خانمها👸

30 % آقایان 👨

آمار مرگ ومیر : 💀

99% آقایان ، 1% خانم ها😳 

نمی دونم کجای کار میلنگه😂😂. 

توماشین بودیم منو خواهر شوهرم عقب نشسته بودیم خواهرشوهرم گرمش شد پنجره رو داد پایین عمو شوهرم جلو بود گفت خخخ توف 😅😅😅اقا صاف چسبید تو صورت خواهرشوهرم انقد خندیدیم ک نگو اه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
خاطره خنده دار. یه شب وقتی با شوهرم دوست بودم ما پارک بودیم خانواده شوهرمم بودن. البته خود شوهرم نبو ...

واییی چ بدددد دیدنت؟؟😃😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792