2777
2789
عنوان

بفرمایید چالش😍😍😘

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 117 پست
مرداد احساس مونگلی . خوشگلی😁😁😁

منم مرداد

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بازم بزار چالش

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
شوهرت راضیه با تاکسی بری؟! با آژانس بانوان برو خب

شهر خراب شدشون اژانس بانوان نداره

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

موهامو درست میکنم و آرایش میکنم

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
موهامو درست میکنم و آرایش میکنم

وایی یه بار تو آسانسور بودیم از مطب دکتر اومدیم سوار اسانسور شدیم رفت طبقه بالا یه مرده با شلوارک نمایان سد همینجور مثل اسکلا نگاش میکردیم بنده خدا فرار کرد تو خونش🤣🤣🤣🤣

۱،۳

بعضی وقتا موهامو درست میکنم بعضی وقتا هم کفشامو میپوشم  

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

تاپیکو دوست ندارین؟!

جواب نمیدین ناراحت میشم

اگه دوست ندارین نیام یا نزارم

خواننده# خاموش# نباشیم#

لایک نکن مرسی اه❤️روی سنگ قبرم بنویسید خدا بیامرز خیلی کارها میخواست بکنه ولی...پول نداشت😭😢قبل از اینکه منو قضاوت کنی مطمئن شو آدم بی عیبی هستی😍
2790
2778
2791
2779
2792