2777
2789
اوووووه شوهرم اصلا بلد نیتس برقصه😭

واینکه من سه تا آهنگ میکس کردم 

آواز خوندن دنس آذری  اینا سه تا رو با همسرم انجام دادم یعنی یه آهنگ دوتایی خوندیم آذری باهم رقصیدیم ودنس 

بعدش من رفتم تنهایی رقص فارسی 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

عزیزم اولا مبارک باشه به خوشی  دوماً عروسی منم سه ماه پیش بود.  آهنگ عشق دارم چه عشقی رق ...

سلامت باشی،،از شما هم مبارک باشه خانه داری خوبه یا تو عقدی،،نمیدونم از کدوم طرف استرس داشته باشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایول بادا بادا مبارک باداااااااااااا خوشبخت شی عروس خانوم این اهنگ مادرشوهر چ کردی همه رو دیو ...

خخخخ حتما میرقصم با این اهنگ ولی برای رقص تک و دونفره چیزی نمیتونم انتخاب کنم

سلامت باشی،،از شما هم مبارک باشه خانه داری خوبه یا تو عقدی،،نمیدونم از کدوم طرف استرس داشته باشم&nbs ...

نه عروسی کردم اومدم خونم.اره خونه خودم راحت تره 

استرس چه بخوای چه نخوای هست  

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

همه رقصای عروس داماد گلم

اهنگ نازنین مازیار فلاحی خوبه ... اهنگ جانم باش ارون افشار و طبیب ماهر هم دان کن ببین خوبه یا نه ... 

اهنگ سخت گیر طلیسچی هم ریتمش خوبه 

اهنگ بوسه هم خیلی ریتم خوبی داره اسم خوانندش یادم نیست فقط جمله اولش اینه میبوسم من لباتو میبندی تا چشاتو ... اینو بنویس اهنگش میاد بالا

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

ما با این اهنگ رقصیدیم(حمید اصغری  تو هستی)

کی بهتر از تو خیلی تکراری شده🙄با این نرقص

داوود بهبودی هم خوبه اون اهنگش که میگه دوست دارم میدونی😂اونم خیلی باحاله

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨