2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 26 پست
از چند سالگی باهاشی ؟رابطتون در چه حده ؟تو این سیزده سال خیانت نکرده بود اصلا ؟

از دوران راهنمایی....در حد دوستی....نه این قضیه مربوط به ۶ سال پیش بود و تموم شده بود...دختره دید داره میاد خواستگاریم دوباره رفت سراغ پسره.گفت با من ادانه ندی به فاطی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث بخشش نیست...فرصت دادن با بخشش فرقداره

فرصت هم نده عزیزم. کسی که خیانت میکنه بعد برای اینکه بهش فرصت هم بدی خودکشی کنه. بنظرت مال زندگیه؟. تضمینی وجود داره که بعدها خیانت نکنه؟.یا خودت .میتونی فراموشش کنی و دیگه تو زندگی مشترکتون هی خود خوری نکنی که ایا داره خیانت میکنه یا نهم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
فرصت هم نده عزیزم. کسی که خیانت میکنه بعد برای اینکه بهش فرصت هم بدی خودکشی کنه. بنظرت مال زندگیه؟. ...

چون همسایمونه...بعد خودکشیش بخاطر این بود که من بهش گفتم برو خودتو بکش

چون همسایمونه...بعد خودکشیش بخاطر این بود که من بهش گفتم برو خودتو بکش

دیگه بدتر 😐

حالا خودت می میخوای؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نه این قضیه برای ۶ سال پیش بود..ولی از ترس اینکه منو از دست بده نگفت....و دختره دید پسره میخواد بیاد ...

فاطمه جان حدود ارتباط تو قضیه شما خیلی مهم هست اگه فقط چت ساده بوده به دور از هرگونه ابراز علاقه و اینا و فقط حرف بوده که به نظرم زیاد پیگیر نشه یه رفتار گذرا بوده ولی اگه ارتباط عاطفی بوده باید باهاش اتمام حجت کنی اگه میبینی همه چیزش اکی هست و این قضیه میش اونده مشکل ساز شده بیشتر راجع بهش فکر کن بعد این خیلی مهم هست که دختره افتاده دنبالش یا دوست پسرت اول پیشنهاد داده اینا خیلی مهم هست

خب عزیزم خودت بهتر از بقیه میشناسیش تا حالا تو این مدت چیزی ازش دیدی؟بعدشم اگ دوسش داری با گفتن حرفای ما نظرت عوض نمیشه خودت بشین فکر کن ببین چی ب نفعته.ولی در کل بنظر من ادما تغییر میکنن.موفقشی

فاطمه جان حدود ارتباط تو قضیه شما خیلی مهم هست اگه فقط چت ساده بوده به دور از هرگونه ابراز علاقه و ا ...

۱۳ سال هم دوستی هم ارتباط عاطفی هم اینکه همه درجریان بودن قرار بودن بیان خواستگاری....

دختره شمارشو از ابجی دوست اقا پسر گرفته.....

خب عزیزم خودت بهتر از بقیه میشناسیش تا حالا تو این مدت چیزی ازش دیدی؟بعدشم اگ دوسش داری با گفتن حرفا ...

نه اصلا حتی ی دادم برام نکرده تو این ۱۳ سال.....من دوست دارم بهش فرصت بدم

چون خودمم اینکارو کردم واون بهم فرصت داده بود