سوگند20 مدیر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 2579 عنوان واریکوسل🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 32 پست خانوما ممکنه یه مرد ازمایش اسپرمش خوب باشه و واریکوسل هم داشته باشه؟واریکوسل ازمایش جدایی داره؟ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید ... 🌱 1398/04/06 | 15:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
98tinaaaa عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 537 من یدونه لوله دارم بخاطر بارداری خارج رحمم که قبلا داشتم شانسم کمتره مگر اینکه خدا بخواد میکرو رو دکتر پیشنهاد داده بهتون ؟ انشالله که خدا بهتون یه سالم وخوشگلش رو بده .دوست من اصلا پریود نمیشد بادارو هرشش ماه یه بار ولی باردارشد شادزی
بهار213 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 6060 عمل رو دتر تشخص میده مابعد دوماه دارو دوباره آزمایش داد جوابش خوب بود گفت اوکی شده دکتر به ما گفت چون می خواین میکرو کنید نیازی به عمل نیست ولی خب اون موقع آزمایشش زیاد خوب نبود الان یکم دارو خورده بهتره خداروشکر خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بهار213 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 6060 میکرو رو دکتر پیشنهاد داده بهتون ؟ انشالله که خدا بهتون یه سالم وخوشگلش رو بده .دوست من اصلا پریود ن ... آره دکتر گفت هم بخاطر واریکوسل شوهرم هم بخاطر اینکه من یدونه لوله دارم ولی خب کار واسه خدا نشد نداره اگه بخواد میده واقعا چه خوب خدا کنه ما هم طبیعی حامله بشیم خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏