2777
2789

باید اوایل حواست باشه هروقت حس کردی جیش داره سریع ببری دستشویی ما برا پسرم برچسب خریده بودیم به دستشویی چسبوندیم تا بچه خوشش بیاد موقع جیش میرفت به برچسبا اب میداد کلا پروسه سختیه بچه ها یاد هم بگیرن یه وقتا یادشون میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دخترم ۱۸ ماهگی گرفتم ازپوشک بازش گذاشتم هربیست دقیقه بردمش یه هفته طول کشید تاکامل یادگرفت اصلادعواش نکردم فقط اگرتوخونه جیش میکرد چهرم ناراحت میگرفتم وبهش میگفتم ازاین کارناراحت میشم واسه پی پی هم یه قصه واسش تعریف کردم که بایدباپی پی بای بای کنی بره خونشون الان هروقت پی پی داره میگه بای بای پی پی من متوجه میشم

باید اوایل حواست باشه هروقت حس کردی جیش داره سریع ببری دستشویی ما برا پسرم برچسب خریده بودیم به دستش ...

دخترم 20ماهشه دو سه روزی شروع کردم...ولی متاسفانه عاشق آب بازیه ...هر وقت میره دستشویی بیرون نمیاد😣هر وقت حوصلش سرمیره میگه جیش...چیکارکنم؟