بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هرکس پرسیده چجوریه دستورش،جوابی ندادی من گفتم عکس یهویی آشپزخونه ندادی واقعا از این تعریفها لذتم ب ...
ب من گفتی عکس یهویی؟؟؟ .بعدم گفتن کف رو ژله گفتم ژله الوورا رو باهمزن زدم ریختم دیگ ب تک تک ک نمیتونم بنویسم.کامل ژله تزریقی و شامپاینو بخام بنویسم ک س ساعت طول میکشه .تایپیک زدم عکس ژله نزدم اموزش ژله
خجالت داره واقعا درعرض ۶ ماه انقدر حرفه ای شده ک کارآموز مجازی داری من خودم تو گروه آشپزی هستم و بی ...
چرا شش ماه رو چه حسابی میگی ؟؟کوکپدو دانلود کن تمام کارام هست با اسم saeede .این ژله ها اونقد حرفه ای نیست .تو خجالت بکش ک چشم دیدن هنر مردمو نداری.من مامانم اشپز ماهر هست از بچگی بهم همه چی یاد داده.خودتونو درست کنید اه اه اه
همین حالا میری کوکپدو از بازار دانلود میکنی اسمم saeede هست . تمام کارام اونجاست اگ دروغ گفتم همین امروز بمیرم.همونجا هم بهم پیام بده ک ببینی خودم هستم