2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس پرسیده چجوریه دستورش،جوابی ندادی من گفتم عکس یهویی آشپزخونه ندادی واقعا از این تعریفها لذتم ب ...

ب من گفتی عکس یهویی؟؟؟ .بعدم گفتن کف رو ژله گفتم ژله الوورا رو باهم‌زن زدم ریختم دیگ ب تک تک ک نمیتونم بنویسم.کامل ژله تزریقی و شامپاینو بخام بنویسم ک س ساعت طول میکشه .تایپیک زدم عکس ژله نزدم اموزش ژله

شما خودت درست میکنی دقیقا مثل من اینا کار ایشون نیست

کار خودمه میتونی توی برنامه ی کوکپد کارای بیشترمو ببینی با نامه saeede®️.از بازار دانلود کن برنامشو اینا کمی از کارهامه

چرا هرکی ی هنری داره اصرار دارید بگید کار خودش نیست شمام برید یاد بگیرید

خجالت داره واقعا درعرض ۶ ماه انقدر حرفه ای شده ک کارآموز مجازی داری من خودم تو گروه آشپزی هستم و بی ...

چرا شش ماه رو چه حسابی میگی ؟؟کوکپدو دانلود کن تمام کارام هست با اسم saeede .این ژله ها اونقد حرفه ای نیست .تو خجالت بکش ک چشم دیدن هنر مردمو نداری.من مامانم اشپز ماهر هست از بچگی بهم همه چی یاد داده.خودتونو درست کنید اه اه اه

هرکس پرسیده چجوریه دستورش،جوابی ندادی من گفتم عکس یهویی آشپزخونه ندادی واقعا از این تعریفها لذتم ب ...

بفرما اینم عکس همون میز و سبدی ک توی عکس مشخصه .الان چی داری بگی؟

اینم عکس صفحم تو کوکپد ک نشون میده مال خودمه و اگ بخام میتونم دستورو حذف کنم

کار خودمه میتونی توی برنامه ی کوکپد کارای بیشترمو ببینی با نامه saeede®️.از بازار دانلود کن برنامشو ...

من نگفتم هنر ندارم از شما بهترم دارم،

خوبه اسکرین گذاشتم،کارآموزی مجازی داری اره

بنام خودت زدی کار دیگرونو

راحت باش

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
بفرما اینم عکس همون میز و سبدی ک توی عکس مشخصه .الان چی داری بگی؟

عکس یهویی رو همون لحظه میزارن نه چند روز بعد

من حرفم همونه 

راحت باش

چرا شش ماه رو چه حسابی میگی ؟؟کوکپدو دانلود کن تمام کارام هست با اسم saeede .این ژله ها اونقد حرفه ا ...

پس اینا کار مامانته، سعیده ام مامانته 

برو تاپیکهای قبلت پاک کن بعد خالی بندی کن

کارآموز مجازی داری 🤣🤣🤣🤣

ب من گفتی عکس یهویی؟؟؟ .بعدم گفتن کف رو ژله گفتم ژله الوورا رو باهم‌زن زدم ریختم دیگ ب تک تک ک نمیتو ...

در ضمن دستور بخون زده،با چنگال زده نه همزن ،چقدر رو داری

رفتم نگاه کردم هرکدوم از ژله هام مال چند ماه قبله،بهو عکس سه تاشو گذاشتی ک من و ژله هام

وافعا متاسفم برات

بازم میگم ولی راحت باش

در ضمن دستور بخون زده،با چنگال زده نه همزن ،چقدر رو داری رفتم نگاه کردم هرکدوم از ژله هام مال چند م ...

چنگالم مال حباباش هست ک شبیه گاز توی دلستر میشه چقد تو حسودی اخه