سلام خانوماااااا.من چند وقتیه که بخاطر بوی بد عرق از عطاری سنگ مرداب رو استفاده میکنم.بو عرق رو کلا از بین میبره .ولی متاسفانه امروز داخل سایت خوندم ک دارای سرب بسیار بالایی هست و باعث به وجود آمدن دردهای کلیه ای و دردهای شکمی و روده میشه....آیا شما پیشنهادی دارید که این بوی بد عرق از بین بره؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من سنگ مرداب استفاده نکردم اما خیلی سال که زاج سفید استفاده میکنم سنگشو میخرم از عطاری اسیاب میکنم میریزم توی ظرف و بعد از حمام میزنم زیر بغلم و دیگه بوی عرق نمیگیره تنم ولی هر روز هم دوش میگیریم و یک روز درمیون موهامو میشورم
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻
هم باعث میشه بوی عرق نگیریم هم سفیدترشون میکنه بنظرم
من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿☻