2777
2789
عنوان

سنگ مرداب

| مشاهده متن کامل بحث + 1070 بازدید | 30 پست

خواستم از عطاری دوباره برا خودم بگیرم 

ک اقاعه گفت سنگ مرداب عوارض داره بهتون جوش شیرین پیشنهاد میدم

یک هفته اس دارم میزنم مثل سنگ مردابه بو رو کامل از بین میبره 

مثلا امروز استفاده کنی تا کی دیگه بو عرق نمیگیری؟بعد طرز استفادش چجوریه؟

تا حموم بعدی ببین چندروز در میان میری حموم 

مثل نمک میمونه یکم درشت تر 

با نوک انگشتت که خیس باشه بزار توش و بزن زیر بغلت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درضمن بعدازاستفاده طولانی مدت باعث کبودی زیربغل میشه

روانشناسی می گفت :بیمارای واقعی هیچوقت پیش مانمیان،مراجعین مااکثرا کسانی هستن که توسط این بیماران مریض شده اند.
قریب به ده ساله میزنم هیچکدوم این عوارض رو نداشته برام تقریبا تا سه روز موثره نه بیشتر نمیشه جایگزین ...

واقعا؟؟؟ده ساله استفاده میکنید؟هیچ علایمی ندیدی؟

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏
خواستم از عطاری دوباره برا خودم بگیرم  ک اقاعه گفت سنگ مرداب عوارض داره بهتون جوش شیرین پیشنها ...

چجوری میزنی؟دستتو خیس میکنی میزنی؟

تا حموم بعدی ببین چندروز در میان میری حموم  مثل نمک میمونه یکم درشت تر  با نوک انگشتت که ...

خب چرا پودرشو نمیگیری؟

تاثیرش مثل سنگ مرداب هست؟

من سنگ مرداب استفاده نکردم اما خیلی سال که زاج سفید استفاده میکنم سنگشو میخرم از عطاری اسیاب میکنم میریزم توی ظرف و بعد از حمام میزنم زیر بغلم و دیگه بوی عرق نمیگیره تنم ولی هر روز هم دوش میگیریم و یک روز درمیون موهامو میشورم 

جوش شیرینم خیلی خوبه عزیزم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
یعنی بعد از حمام بزنم زیر بغلم ؟

آره زیر بغل و کشاله ران

هم باعث میشه بوی عرق نگیریم هم سفیدترشون میکنه بنظرم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻