خب آخه میگه توی آب مرغ هیچی نباید باشه از فلفل دلمه متنفره هویج رو هم میگه مرغ رو شیرین میکنه نریز😐 ...
اگه نگی نمیفهمه توش اینا بوده امتحان کن یه بار
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
جنس قالب از چی باشه من از این قالب رنگیا دارم ولی ژله ایی تکون میخوره سفت نیست با اون دوبار امتحان ...
فرقی نمیکنه تو دیس بذار رو قالب برگردون قرار نیست دیس بذاری زمین قالب برگردونی که تکون بخوره بعد قالبت بزرگ نباشه که برنج بیفته تو دیس یعنی سعی کن قالب پر بشه که از یه ارتفاعی نیفته بپاشه
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
منم از اينكارا كردم نگو و به خورد بده . رو خواهرزادم البته😈😈😈
منم امتحان کردم شوهر من تیزه ولی متوجه نشد اصلااا