2777
2789
پیاز😐 آب دوغ خیار؟😑 ب فنا دادی ابدوغ رو 😂😂😂

آره خب بلد نبودم که😂😂😂😂

پیاز رو نگینی کردم با کشمش و نمک و آویشن و فلفل و پونه و نعنا و گل محمدی قاطی کردم چند تا لیوان دوغ کفیر ریختم و نون توش تلیت کردم و خوردم😅😅😅😅

8 ماهم بود یادش بخیر😍

.Pain🔥you made me a believer

کاسه های چینیم سه گوشه ان فک نکنم جالب بشه😐

مال من يه دست ماست خوري كوچولو ستاره دارم از اون استفاده كردم . البته ٩٠٪؜ من تو يه ظرف گرد ميزنم اونم براي مهمون زدم 😅😅

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب بلد نبودم که😂😂😂😂 پیاز رو نگینی کردم با کشمش و نمک و آویشن و فلفل و پونه و نعنا گل محمدی ...

تو بارداري اينو ميخواسته دلت 😍😂😂

پياز خام نميتونم بخورم عزيزم من براي همين تست نكردم 😂 ولي درست كن به آيه هم بده . غذا قديمي ها ته و ...

شوهر منم ایرادی نیست و هر چی بپزم میخوره اما اگر دوست نداشته باشه کم و با اکراه میخوره اینه که من کلا چیزایی که دوست نداره رو نمیپزم

کف قالبت رو چرب کن خیلی کم برنجت لایه لایه بریز فشار بده بعد برگردون تمام‌. 

جنس قالب از چی باشه

من از این قالب رنگیا دارم ولی ژله ایی تکون میخوره سفت نیست

با اون دوبار امتحان کردم خراب شد

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
شوهر منم ایرادی نیست و هر چی بپزم میخوره اما اگر دوست نداشته باشه کم و با اکراه میخوره اینه که من کل ...

من عاشق لوبيا پلو ام شوهرم تا قبل من نميخورده.

الان ميپزم با اينكه ميدونم دوس نداره ميگم بخور آهن داره اون طفلين ميخوره 🤨🤨😂😂😂😂 

مفيد باشه كوفت باشه . بايد بخورن هر دو 😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

آره😂 کلا من توی بارداریم خیلی خیلی کم هوس خوراکی یا غذای خاصی رو کردم😅

من تا روز زايمان هوسام رو شوهرم برآورده ميكرد.

شكمو بودنُ رو سفيد كردم 😅😅😅😅

خب آخه میگه توی آب مرغ هیچی نباید باشه از فلفل دلمه متنفره هویج رو هم میگه مرغ رو شیرین میکنه نریز😐 ...

اگه نگی نمیفهمه توش اینا بوده امتحان کن یه بار 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

منم از اينكارا كردم نگو و به خورد بده . رو خواهرزادم البته😈😈😈

جنس قالب از چی باشه من از این قالب رنگیا دارم ولی ژله ایی تکون میخوره سفت نیست با اون دوبار امتحان ...

فرقی نمیکنه تو دیس بذار رو قالب برگردون قرار نیست دیس بذاری زمین قالب برگردونی که تکون بخوره بعد قالبت بزرگ نباشه که برنج بیفته تو دیس یعنی سعی کن قالب پر بشه که از یه ارتفاعی نیفته بپاشه

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من عاشق لوبيا پلو ام شوهرم تا قبل من نميخورده. الان ميپزم با اينكه ميدونم دوس نداره ميگم بخور آهن د ...

بدبخت😂😂😂😂😂😂

شوهر من خیلی از غذاها رو توی زمان مجردیش دوست نداشته الان من میپزم عاشقشه مثل عدس پلو یا لوبیا پلو یا خورشت فسنجون😎😎😎😎😎

نه_به_مادرشوهر#  

😅‍😅😅😅😅😅

انقدر حرص میخوره وقتی میبینه شوهرم این غذاها رو میخوره علنا میگه من میپختم لب نمیزد😂

منم از اينكارا كردم نگو و به خورد بده . رو خواهرزادم البته😈😈😈

منم امتحان کردم شوهر من تیزه ولی متوجه نشد اصلااا

میفهمه🙄

یه بار هویج ریختم توش پخت و بعد درشون آوردم گذاشتم کنارش الکی گفتم هویجش رو جدا پختم😐

تا خورد گفت ای شیطون دروغگو مرغا میگن هویجا و ما با همدیگه توی یه قابلمه پختیم😂😂😂😂😂

بدبخت😂😂😂😂😂😂 شوهر من خیلی از غذاها رو توی زمان مجردیش دوست نداشته الان من میپزم عاشقشه مثل عدس ...

ماهر دو فقط #‍ نه به فسنجونيم 🤣🤣🤣

آره مامان شوهر منم اوايل ميگفت كه مثلا اينو دوس نداره يا غذا اون مدلي دوس داره . اومد ديد الان شوهرم همه چي ميخوره گفت آفرين بهت خدا خيرت بده 😂😂😂 البته اينو نگم نامردي شوهر من خيلي مفيد و مقوي خوره فقط ايرادش كاكائو زياد خوردنش هست . رو نوع طبخ حساس بوده كه الان ميگه تو خوب ميپزي . شايدم عادت كرده طفلي  .😅😅😅