2777
2789
اره..از بس گریه میکنم سرم داره منفجر میشه

ای وای من 

چقدر سخته چقدر چقدر چقدر وقتی نفست میگیره اشکاات بند نمیاد دستت به هیجا بند نیست هیچکاری نمیتونی بکنی فقط یه روز ممکنه دردش کمرنگ تر بشه اما فراموش نه 

منم تو این لحظه داغونم و این تقریبا اولین بارمه تو زندگی به اینجا رسیدم...چون سر یه دعوای مسخره و الکی خودم شوهرمو از خونه بیرون کردم و حالا داریم طلاق میگیریم..الانم سه روزه رفته خونه مامانش😭😭

خدای مهربونم دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن معذرت خواهی کن 

نمیتونم چون خورد میشم..چون این غرور لعنتیم نمیزاره..در ضمن اونم‌ خیلییی مقصر بود و برای اولسن بار منو زد خیلی بد زد..حتی معذرت خواهی نکرد و منم بیرکنش کردم...حالا من زنگ بزنم بگم چی؟

دیشبم برای اخرین بار باهم حرف زدیم..دوتا بچه کوچیک هم داریم که گفت واسه خودت..البته میدونم دلش واسشون پر میکشه

خدای مهربونم دوستت دارم
نمیتونم چون خورد میشم..چون این غرور لعنتیم نمیزاره..در ضمن اونم‌ خیلییی مقصر بود و برای اولسن بار من ...

بخاطر بچه هات کوتاه بیا عزیزم میدونم صد درصد که کامل شما مقصر نیستی اما بالاخره یه نفر باید کوتاه بیاد 

نمیتونم چون خورد میشم..چون این غرور لعنتیم نمیزاره..در ضمن اونم‌ خیلییی مقصر بود و برای اولسن بار من ...

عزیزم بخاطر ی دعوا زندگیتو خراب نکن..زندگی که الکی نیست که راحت بگین طلاق..بخاطر اون بچه ها خودتونو جمو جور کنین

بخاطر بچه هات کوتاه بیا عزیزم میدونم صد درصد که کامل شما مقصر نیستی اما بالاخره یه نفر باید کوتاه بی ...

آخه مادرشوهر عوضیم چی؟لعنت خدا بهش

بعدم من تاحالا با عزت زندگی کردم و همیشه شوهرم خیلی هوامو داشته حالا میگه باید تعهد به من بدی رفارتو درست کنی..کسی که باعث و بانی پیشرفتش فقططط من بودم...هیچی نداشت از طریق بابای من پولدار شد..حالا واسه من آدم شده دیگه بدون غرور چطور زندکی کنم باهاش..

خدا کنه خودش دلتنگ بشه که میدونم حالا حالا ها غرورش نمیزاره بیاد .شایدم واقعا جداشیم

خدای مهربونم دوستت دارم
عزیزم بخاطر ی دعوا زندگیتو خراب نکن..زندگی که الکی نیست که راحت بگین طلاق..بخاطر اون بچه ها خودتونو ...

باور کن همه حرمتها ریخت..چکار کنم دستم داره میلرزه..الانم دوتا بچه هام خوابن تو اتاق و من تنهااااا نشستم....غمگینم خیلی داغونم

خاونوادم پشتم هستن اما چه فایده..وقتی شوهرم نیست به چه دردم میخوره همه پیشم باشن

خدای مهربونم دوستت دارم