2777
2789
شغلتون چیه؟😍

مسئول خرید و سرپرست حسابداری فروشگاه تره بارم 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم چکار کنم‌که کاربریم پاک شه

نمیخامش اینو

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت

واو چه خانوم متشخصی😍😃

موفق باشید♥

ای کاش منم شاغل بودم اونوقت هر روز با ذوق میرفتم سر کار

من موفق میشم:)  من یه دختر قوی و توانمندم:)❤   خدایا هرچی آرزوی خوب و قشنگه، برای پدر و مادرم 🙏💞
عزیزدلم چکار کنم‌که کاربریم پاک شه نمیخامش اینو

ب نی نی یار بگو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
من بیدارم دخترم‌ یه ویالون دکوری کوچولو داشتیم ،شکوندتش،داشتم چسبش میکردم انگار مریضه هی که بهش می ...

بچه کنجکاوه دیگه عزیزم 

کسی که بچه ی نوپا داره باید محیط رو ایمن کنه نه اینکه بگه بچه دست نزن 

اگه میخوای نوزادت دراینده یه نوجوان بی اعتماد بنفس پرخاشگر بشه به رفتارت ادامه بده..

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
بچه کنجکاوه دیگه عزیزم  کسی که بچه ی نوپا داره باید محیط رو ایمن کنه نه اینکه بگه بچه دست نزن& ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم

من خوشبختم،روزهای خوش درانتظار منه،من به تمام خاسته هام دست پیدا خواهم کرد.من مثبت اندیشم.خدایاشکرت
واو چه خانوم متشخصی😍😃 موفق باشید♥ ای کاش منم شاغل بودم اونوقت هر روز با ذوق میرفتم سر کار

😂😂😂😂

ن بابا فکر میکنی.

البته من مرخصی و ساعت رفت و امدم دست خودمه  ولی با همه اینا ۵صبح میرم از خونه بیرون ۱۲شب با همسر برمیگردم خونه‌ .

وسط روز وقت کنم برم استراحت یا نکنم. الان ۲۲ساعته نخوابیدم و بازم نمیشه خوابید...

ولی ۱سری کارا عین دبیر بوذن خیلی خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی از راهنماییت عزیزدلم

خواهش میکنم گلم ببخشید اگه یکم تند گفتم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
اخه هنوز کوچیکه نمیفهمه ک بگم بیا باهم درستش کنیم و استباهی دستت خورده و اینا

خب پس وقتی متوجه نمیشه چرا میزنید یا دعوا میکنید؟

خودتون میگیدمتوجه نمیشه پس اروم باهاش برخورد کنید

وسیله هایی هم که اینجورین رو جلو دستش ندارید چون الان اوج کنجکاوی به وسایلاس براشون 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
خب پس وقتی متوجه نمیشه چرا میزنید یا دعوا میکنید؟ خودتون میگیدمتوجه نمیشه پس اروم باهاش برخورد کنید ...

چسم عزیزم مرسی