georgina مدیر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 عنوان بچه ابروهام خوبه؟+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 48 پست سه ماه صبر کردم تا پر بشه ولی بعد اصلاح اون چیزی که میخواستم نشد..بنظرتون خوبه؟ برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست... 1398/04/06 | 01:34 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 من خیلی دوس دارم ولی ابروهام خیلی پرپشت و سیاهن ماه قبل رفتم اصلاح کردم ولی چیزی که میخواستم نشد پای ... باشه عزیزم...ولی منم زیر ابروی چپم خالیه خودمم کشتم درنیومد گاهی اوقات باقلمو شکل تار مو میکشم زیرش یا با سرمه... برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 ببین زیرشو اصلا انگار نه انگار بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 چه چشم و ابروی ناز و خوشگلی داری عزیزم برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 ببین زیرشو اصلا انگار نه انگار ی مدت مثلا سه چهار ماه نرو اصلاح..بعد زیر ابروهات روغن بادام شیرین بزن ببین درنمیاد اصلا دست نزن به ابروهات برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 ی مدت مثلا سه چهار ماه نرو اصلاح..بعد زیر ابروهات روغن بادام شیرین بزن ببین درنمیاد اصلا دست نزن به ... وای نه من ابروهام سر سه هفته نهایتا یه ماه پر میشه حالم بهم میخوره ازشون نمیتونم ایقد زیاد تحمل شون کنم بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 وای نه من ابروهام سر سه هفته نهایتا یه ماه پر میشه حالم بهم میخوره ازشون نمیتونم ایقد زیاد تحمل شون ... بزار پر بشه همون ی ماه بعد برو پیش ی آرایشگر خوب بگو فقط تمیز کنه برات برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 چه چشم و ابروی ناز و خوشگلی داری عزیزم فدات خوشگلم چشات خوشگل میبینن بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 فدات خوشگلم چشات خوشگل میبینن نه واقعا خوشگلن من چشام یکم کوچولوعه😂😂 برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 بزار پر بشه همون ی ماه بعد برو پیش ی آرایشگر خوب بگو فقط تمیز کنه برات همینکارو ماه قبل کردم ولی نتیجش شد همین عکسه دیگه بیخیالش شدم چون ابروی باریک بیشتر بهم میاد بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 نه واقعا خوشگلن من چشام یکم کوچولوعه😂😂 البته عینک میزنم واس همونه ولی خیلی دوست داشتم چشمام درشت بود برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
georgina مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 3424 همینکارو ماه قبل کردم ولی نتیجش شد همین عکسه دیگه بیخیالش شدم چون ابروی باریک بیشتر بهم میاد الانم قشنگه برای من که میشنوم،حرف زدن دیر نیست...
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 نه واقعا خوشگلن من چشام یکم کوچولوعه😂😂 قربونت اره چشامون خونوادگی درشته ارثیه بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 الانم قشنگه وضعیت فعلیش اینه بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
handmade_fateme عضویت: 1398/03/22 تعداد پست: 3112 البته عینک میزنم واس همونه ولی خیلی دوست داشتم چشمام درشت بود اخی عزیزم بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو