2777
2789
شوهرم خونه نیست😭رفته بیمارستان پیش باباش...اعصابم خورده از اول زندگی تنها نبودم

خب عزیزم پدرش حتما بهش الان نیاز داشته الانم که میگی بیمارستانه حالا یه امشبو اعصابت خورد نکن😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن بابا کارک نمیرع سه تا مغازه داره داده کرایه پولاشونومیگیره همش پیش مامانوباباشه چون باباش شیمیایی ...

خب باهاش صحبت کن بگو منم بهت نیاز دارم برا منم وقت بزار اگ میخاستی هرروز خونه بابات باشی تا منم هرروز برم خونه بابام 

خب باهاش صحبت کن بگو منم بهت نیاز دارم برا منم وقت بزار اگ میخاستی هرروز خونه بابات باشی تا منم هررو ...

میگم اما گوش نمیده بخداخیلی تنهام خیلی 

خانوادمم مخالف بودن الان جرئت ندارم حرفی بزنم چون میگن انتخاب خودته😔😔😔😔

دوسش دارما اما وقتش مال من نیس

حالا امشبو غرورت بزار کنار ولی دفعه دیگ اگر خودش مقصر بود براش ناز کن😁 قهر نکنین دیگه دلتون میاد ا ...

اخه مقصرم من بودم ولی نمیتونم پا پیش بزارم انقد نازمو کشیده انگاری عادت کردم اون بیاد جلو

بغض..یعنی خنده های ساختگی...شکنجت بکنن و تو مبادا آخ بگی...
میگم اما گوش نمیده بخداخیلی تنهام خیلی  خانوادمم مخالف بودن الان جرئت ندارم حرفی بزنم چون میگن ...

نمیخاد به خانوادت حرفی بزنی توهم هرروز برو خونه بابات 

دو روز که براش وقت نذاشتی میفهمه یا اینکه برو کلاسی چیزی 

ولی قبلش باهاش جدی صحبت کن بگو من همش تنها هستم خسته شدم از تنهایی منو کلاس ثبتنام کن تا سرگرم بشم تو که هیچوقت نیسی

اخه مقصرم من بودم ولی نمیتونم پا پیش بزارم انقد نازمو کشیده انگاری عادت کردم اون بیاد جلو

یبارم تو پا پیش بزار اینجوری دلسرد میشهاا 

گاهی اوقات تو پا پیش بزار تا بفهمه دوسش داری و براش ارزش قائلی

نمیخاد به خانوادت حرفی بزنی توهم هرروز برو خونه بابات  دو روز که براش وقت نذاشتی میفهمه یا این ...

عزیزم این تاسرکوچه هم تنها نمیزاره برم ما وقتی هم باهم دوست بودیم همه کلاسامو بخاطرش کنسل کردم خیلی ادم بددلیه امان از عاشقی 😔😔😔

عزیزم این تاسرکوچه هم تنها نمیزاره برم ما وقتی هم باهم دوست بودیم همه کلاسامو بخاطرش کنسل کردم خیلی ...

خب دیگه چه بهتر بگو تو که هیچوقت نیستی من تنهام پس کلاس ثبتنامم کن تنهایی داره اذیتم میکنه حداقل اونجا سرگرم میشم 

شاید اینجوری به خودش بیاد و برات وقت بزاره برا اینکه پشیمون شی از کلاس رفتن