سلام دوستان گل وقتتون بگیر. بیخشید من امروز یه خورده ترشح همراه با لکه یاهمون خونریزی خیلی خفیف دارم یعنی رفتم دستشویی فهمیدم واینکه بعدشم نواربهداشتی گذاشتم چندساعت بعدبازاینجوری بود..یه هفته دیگه میخادتاپریودم. ممکنه لانه گزینی باشه؟یه کوچولوهم احساس کمردرددارم واینکه حمام کردن درزمان لانه گزینی مشکلی داره؟اونایی که اینحوری بودن بیان لطفا
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...
قبلا لکه بینی قبل پریود داشتی؟؟ من اصلا سابقه نداشتم
من سه ماهه تواقدامم. کلاقبل اقدام شاید یه روزقبل لکه داشتم بعدش پریودمیشدم اینکه یه هفته قبل باشه نه. ماه اول اقدام یه هفته قبل پریود دوروزلکه داشتم بعدازیه هفته پری اومد. ماه دوم اقدام لکه نداشتم اماکلایه هفته زودترپری اومد. این ماهم که اینجوریه
خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه...