2777
2789
عنوان

لانه گزینی یه هفته تاموعدپریود

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا لکه بینی قبل پریود داشتی؟؟ من اصلا سابقه نداشتم

من سه ماهه تواقدامم. کلاقبل اقدام شاید یه روزقبل لکه داشتم بعدش پریودمیشدم اینکه یه هفته قبل باشه نه. ماه اول اقدام یه هفته قبل پریود دوروزلکه داشتم بعدازیه هفته پری اومد. ماه دوم اقدام لکه نداشتم اماکلایه هفته زودترپری اومد. این ماهم که اینجوریه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
من سه ماهه تواقدامم. کلاقبل اقدام شاید یه روزقبل لکه داشتم بعدش پریودمیشدم اینکه یه هفته قبل باشه نه ...

نمیدونم والا

اخه منم ی سالو نیم اقدام بودم اصلااااا تو این مدت سابقه لکه بینی قبل پریودی نداشتم براهمین گفتم تست بزار گفتم حتما شماهم بارداری ببخش فدات

نمیدونم والا اخه منم ی سالو نیم اقدام بودم اصلااااا تو این مدت سابقه لکه بینی قبل پریودی نداشتم برا ...

قربونت. حالاتاهفته بعدموعدپری صبرمیکنم،،شایدتواین مدت پری اومد شایدم نیومد. هرچی خواست خداباشه همون میشه

خدایاشکرت که یه نی نی تو دلم دارم تااینجاش خودت باهام بودی، ازاین بعدهم خودت مواظبش باش که سالم وصالح به دنیا بیاد... خدایا هرکی نی نی نداره به حق این ماه عزیز بهش بده وبه صلاحش باشه... 
2790
2778
2791
2779
2792