2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 51 پست
حتی بخاطر همچین‌موضوعی؟ گفت بهم‌ندادیش بهت شک کردم اعتمادمم برنمیگرده تا تلتو نبینم

آره حتی به خاطر همچین موضوعی.

ولش کن.بی خیالش شو. اگه تو رو برای زندگی بخواد میاد سمتت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره حتی به خاطر همچین موضوعی. ولش کن.بی خیالش شو. اگه تو رو برای زندگی بخواد میاد سمتت.

تورو خدا بگید چیکار کنم از فکرش در بیام

بقران قسم‌نمیتونم تاحالا هیچوقت‌تو زندگیم ااین همه حساس حقارت نکردم

تورو خدا بگید چیکار کنم از فکرش در بیام بقران قسم‌نمیتونم تاحالا هیچوقت‌تو زندگیم ااین همه حساس حقا ...

نماز جعفر طیار بخون یا نماز امام زمان. از خدا بخواه تقدیر رو سر راهت قرار بده.شاید پسره برگرده و تقدیرت باشه شاید یه نفر دیگه وارد زندگیت بشه. تو درخواست بکن و همه چی خودش درست میشه.

[QUOTE=95162161]نماز جعفر طیار بخون یا نماز امام زمان. از خدا بخواه تقدیر رو سر راهت قرار بده.شاید پسره برگرده و تقد ...[/QUOTE

اون‌برنمیگرده خودش گفت من مطعنم‌رو حرفش هست

اخرین پیامش گفت شمارمو حذف کن تا مجبور نشدم سیممو بسوزونم

من نمازا رو بلد نیستم که‌گفتید

نماز امام زمان(عج) مانند دیگر نمازهای مستحبی دو رکعت است. در هر رکعت هنگام خواندن سوره حمد، آیه  «إیاكَ نَعْبُدُ وَ إیاكَ نَسْتَعین» صد بار تکرار می‌شود و پس از آن، سوره توحید خوانده می‌شود. در برخی منابع آمده است که هر کدام از ذکرهای رکوع و سجده هفت بار تکرار شود و در برخی عدد خاصی ذکر نشده است.

پس از پایان نماز یک بار « لا إلهَ اِلّا الله» گفته شده و تسبیحات حضرت زهرا خوانده می‌شود، پس از آن به سجده رفته و صد بار صلوات فرستاده می‌شود.

نماز جعفرطیار

بعد از طلوع آفتاب وقت برای خواندن است تا قبل از اذان ظهر.

دو تا دو رکعتی - خوانده شود که در رکعت اول، بعد از تکبیرة الاحرام، سوره حمد و سپس سوره زلزال خوانده شود و بعد پانزده مرتبه گفته شود: «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَکْبَرُ» سپس به رکوع رفته ده بار همین ذکر، تکرار گردد و سر از رکوع بر داشته ده بار این ذکر را بگوید، آنگاه به سجده رفته ده بار آن ذکر را تکرار نموده، سپس سر از سجده بر داشته در حال نشسته ده بار آن ذکر گفته شود، دوباره به سجده رفته ده بار آن ذکر را تکرار کند و سر از سجده بر دارد در حالت نشسته ده بار دیگر آن ذکر را گفته سپس بلند ‌شده و رکعت دوم را شروع کرده و در آن حمد و سپس سوره عادیات را خوانده، و قبل از رکوع پانزده مرتبه همان ذکر را تکرار کرده، آنگاه قنوت گفته بعد به رکوع رفته ده بار آن ذکر را گفته سپس سر از رکوع بر داشته ده بار ذکر را بگوید، آنگاه به سجده رفته همانند رکعت اول در دو سجده و پس از سر برداشتن از هر سجده ذکر را ده بار گفته پس از آن تشهد خوانده و نماز را سلام داده و بعد دو رکعت دیگر را با تکبیرة الاحرام آغاز نموده که در رکعت اول – از دو رکعت دوم - بعد از حمد، سوره نصر و در رکعت دوم – از دو رکعت دوم – بعد از حمد، سوره توحید خوانده شود و مانند دو رکعت اول ذکرها را بعد از اتمام سوره قبل از رکوع و هنگام رکوع بعد از رکوع، در حال سجده، بعد از هر سجده به همان ترتیب و تعداد بگوید و نماز را با تشهد و سلام به اتمام ‌رساند. 

کسی نیست من سوالمو بپرسم

تابپ میکنم ممنون میشم اگ جواب بدین

من امسال دانشگاه میرم حتی ازادم شده‌میرم اما اصلا دوست ندارم کسی بهم نزدیک شه دوس دارم تا اخر عمرم تنها باشم بنظرتون پوششم چطور باشه رفتارم چطور باشه تا بقیه اکثرا پسرا ازم‌دوری کنن؟