2777
2789
[QUOTE=95082611] تا چند ساعت میتونم بخورم؟ [/QUOگلدن تایمش 24تا48ساعته ولی تا72 ساعتم جواب میده

اگ  حامله باشی دیگ جواب نمیده و ممکن بچه ت ناقص هم بشه و اثرات بدی بزاره. قرص اورژانسی بعد نهایت 48ساعت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح نخواید😂 عنوانو جنجالی زدم بیاید تو نمیومدید هرچی میزدم درد زیر شکم😂 حالا نشونش هس یا نه؟

واللا یه چیزی بت بگم منم دوران عقد خیلی ترس داشتم شوهرم میگف حداقل ما باید یه رابطه پرخطر داشته باشبم ک تو نگران باشی الان چیکار کردیم ک میترسی

فقط انگار مثل مرغ و خروس جریان😂😂😂

ولی الان ک اقدام کردم فهمیدم بره تو هم شانس بارداری نیس چه برسه به اینکه کاری نکرده باشی بشین زندگیتونو کن باخیال راحت 

دوروبر پریودیت و زمان پری چیزای سرد مثل ماست و حبوبات خیار سیب نخور تا دیر و زود نش

خوشبخت و برقرار باشی گل دختر

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
هر وقت بتونه یه خونه بگیره. الانم ک خونه ها دو برابر شد حتی برای رهنش چه برسه خرید...  خلاصه غ ...

اووو به انتظار خونه بشینی که باید قید جوونیتو بزنی بیخیال بابا سخت نگیر وسایل ضروریتو جمع کن برو سر خونه زندگیت 

من محصل طب سنتی هستم به نیت ظهور امام زمان سوال های طبی رو پاسخ میدم خوشحال میشم کمکت کنم 💜🍃
واللا یه چیزی بت بگم منم دوران عقد خیلی ترس داشتم شوهرم میگف حداقل ما باید یه رابطه پرخطر داشته باشب ...

والا همه چی به شانسه!

که من خداااای شانسم😂

مرسی

براتون شادی و عشق و زندگی آرزو میکنم💖💖💖