2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم وقیحه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
آره  😑😑😑

😐مگه من ترکوندمت اس_دق_لالی_بی_اعصاب😑# 😂‍

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خب ب ماچه دقیقا 

الان نمیدونم دقیقا هدفت ازتاپیک زدن اونم وسط یه عالمه خانوم باردار ودختر چیه ؟

خاله زنکای الاف ادم چندشش میشه 

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤

اصن مگه داریم؟  

مرد رو میگممم مررررررد (وگرنه جنس مذکر زیاد داریم)  

البته اضافه کنم که یه سری استثنا  ها هم هستنا اما متاسفانه تو دورورمون انگشت شمار شدن

اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته   من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم   خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت  بفرست  اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشه  لطفا  )
فکر کنم وقیحه

ن بابا😐 

کاربری قدیمیه ترکیده😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

چیه یه سال بزرگتر شدی

سودا امضات چی میگه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه به خودشونم میگن مرد😁😁😁😁✋

مرد سرسخت به کسی میگن که از صبح تا شب داره سخت کار میکنه تا جلو خانوادش سربلند باشه و زیر بار مشکلات کمر خم نمیکنه

نه یه مشت پسر بچه که حالا مدرسه یا دانشگاهشون تعطیل شده ریختن اینجا😁😁😁😁✋

خدایا شکرت🙏

بی بی چکتو زدی😏 بین خانم های باردار چیکار میکنی😏خاله زنک

ووااااااییییییییییی حالم دیگه از این ۳ تا جمله بهم میخوره بسه دیگه

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش