ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
اگه حرف بدی نزده بودین صحبت میکردین کاربریتون بر میگشت
اگه تو خونه ،کوچه ،خیابون سرکار دیدین یکی سرش تو گوشیشه اما داره صلوات میفرسته بدونین اومده نی نی سایت تو رو دربایستی امضا کاربرا داره براشون صلوات میفرسته من اوایل تسبیح دستم میگرفتم که هیچ تازه فک میکردم صلوات نفرستم چه آدم بدی هستم خلاصه شما که واسه همه صلوات میفرستی یکیم واسه سلامتی خودت و خانوادت بفرست اللهم صل علی محمدوآل محمد ({وعجل فرجهم} فراموش نشهلطفا )
بدبختی برای کاربری زدن فقط اونجا که باید بگردی دنبال شماره جدید😂
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده.. دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔