سلاام، ی سوال داشتم،شما چ روشی رو برای پارک دوبل انجام میدید ک دقیق و درست در میاد؟ یکشنبه امتحان دارم ولی دفعه های پیش همش پارک دوبلم خراب میشد،میشه بگید چ روشی درست و دقیق در میاد؟
Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اول نگاه کن.ماشین با جدول چقدر فاصله داشت اگه زیاد یا کم بود برای فرمان دوم باید تا نشانه رو ندیده فرمان بچرخونی ولی اگه فاصله اش 45 سانتی متر بود معمولی بود باید نشونه دوم بیافته وسط شیشه بعد فرمان بچرخونی .توپارک دوبل فرمان دوم خیلی خیلی مهمه اون اگه درست انجام بدی وبلت خوب میشه
تو تمرینا درست درمیاد.نمیدونم جلو افسر چرا اشتباه میشه
تو یوتیوب یه پسر ایرانی هست آموزش رانندگی میده تو المان.فیلم میذاره.اسمش یادگیریه
دوبلو گفت میاییم کنار ماشین جلویی آینه به آینه بشیم.اگه ماشین کناریه خیلی دراز بود میاییم عقبتر تا چرخای عقب جفت ماشینا کنار هم بیاد.فرمونو میدی راست دنده عقب میری.تا تو آینه چپت دوتا چراغای ماشین عقبیو ببینی.بعدم فرمونو میپیچی چپ