2777
2789
عنوان

نی نی سایت رو در یک جمله توصیف کنید.

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 42 پست
خدا وکیل چی فکر میکنن با خودشون که انگار چارتا عدد و خط و طلسم کار خدا رو میکنه. هی میگن دعا و جادو ...

من اعتقاد دارم به جادو نه ولی به بعضی از دعا ها و طلسم ها.

به شخصه چندین بار تجربه کردم خودم نوشتم شدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقاد دارم به جادو نه ولی به بعضی از دعا ها و طلسم ها. به شخصه چندین بار تجربه کردم خودم نوشتم ...

مگه اذن داری که خودت مینویسی؟هرچی غیر خواستن و خدا دروغ و شرک هست . روزنه ای واسه ورود اجنه به زندگیت باز نکن

گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
مگه اذن داری که خودت مینویسی؟هرچی غیر خواستن و خدا دروغ و شرک هست . روزنه ای واسه ورود اجنه به زندگی ...

عزیزم با اینکه اعتقاد نداری اطلاعات جامع داری .

واسه دعاها اذن لازم نیس برای بعضی طلسم هاهم اذن میگیرم برای کار حرام و بد انجام نمیدم برای حلال انجام میدم

عزیزم با اینکه اعتقاد نداری اطلاعات جامع داری . واسه دعاها اذن لازم نیس برای بعضی طلسم هاهم اذن میگ ...

این تاپیکو بخون تا کلا متوجه بشی چی به چیه و برا کارای حلال خوبه دعا یا نه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2739811/خیلی-ها- من دنبال-دعاگر-و

این تاپیکو بخون تا کلا متوجه بشی چی به چیه و برا کارای حلال خوبه دعا یا نه https://www.ninisite.c ...

قربونت دعاهای قرآنی هم در خواست دعا از خداس. با بسم الالله شروع میشه مثل آیه کرسی توسل معراج و ایهقرانی که نوشته میشه بدون تغییر.

طلسم فرق داره ولی حتی اون طلسم هم بی اذن خدا تاثیر نمیذاره تو بعضی  طلسم ها هم از اسما خدا استفاده شده. نه اون طلسم های که رمال ها مینویسن 

قربونت دعاهای قرآنی هم در خواست دعا از خداس. با بسم الالله شروع میشه مثل آیه کرسی توسل معراج و ایهقر ...

قران و معراج و اینا خوبه. منظور اوناس که با خط طلسم نوشته میشه

2790
2778
2791
2779
2792