2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من این ماه اخر نمیگذره لعنتی

خوش به حالتون!!ایشالا که صحیح و سالم بغلش کنی عزیزم

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من ب شوهرم پیام دادم گفتم عدسی درست کنم گفت درست کن راحت شدم خواهر😂😂

والا خوش به حالت شوهر من انقدر ایراد گیره 

دهنمو اسفالت کرده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
منكه هر لحظه از زندگيم همش تو فكره بچمم كه صحيح سالم به دنيا بياد انشاالله  فك كنم بعد از زايم ...

فک کنم همه همینن😂!!من زنگ زدم مشاور از بس یه مدت فکرای اینجوریم زیاد بود

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

اینکه چی میشه همسرم امروز زودتر بیاد،دیشبم سرکار بود.دلم براش ی ذره شده  

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

والا خوش به حالت شوهر من انقدر ایراد گیره  دهنمو اسفالت کرده

واقعا چرا عادتش بده من خونمون بیشتر غذایی تونی میخوریم باورت نمیشه شوهرم خونه مامان اصلا غذا نمیخوره میگه بد مزه درست می‌کنه میگه تو غذایی ساده که درست می‌کنی انگار دارم چلو کباب میخورم