2777
2789
البته من پونزده سال و یازده ماه و خورده ای دارم😁😁

😐😐😐

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چهارتا گزینه بیشتر نداشت..😊

خوبه...کاش زرشکم دورش میریختی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

چه كمرنگه

🌹

نوشجان

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

باماست محلی میشه پخت ؟میشه یادم بدی؟

ماست محلی والا گمونم بشه .....مواد لازم مرغ،برنج،زعفرون،ماست و گلاب،تخم مرغ و روغن،👇👇

تخم مرغ رو توی ظرف گودی میریزیم و خوب همش میزنیم گلاب و زعفرون و ماستم بهش اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم بعد برنج پخته شده رو تو این مواد مخلوط میکنیم..ته قابلمه نسوز رو با روغن کمی چرب میکنیم...یه لایه برنج میریزیم روش مرغ سرخ شده تیکه تیکه شده میریزیم..بعد همبنجوری ادامه میدیم تا مواد تموم بشه بعدم میزاریم رو اجاق گاز تا بپزه...😊😊😊