2777
2789
عنوان

قلب دومم 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 35 پست
عزیزم ایشالا یه تپل وروجکش روزی خودت که صبح تا شب تکون بخوره برات 😍🤗

منم مث توام، رفتم تو هجده هفته،بعضی اوقات مثلا یبار یا دوبار در روز زیر نافم یه کوشولو مث ضربه ی انگشت میزنه،یعنی فندقمه؟؟؟😍😍😍😍

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مث توام، رفتم تو هجده هفته،بعضی اوقات مثلا یبار یا دوبار در روز زیر نافم یه کوشولو مث ضربه ی انگ ...

آره عزیزم 😍 من الآن که ضربه هاش رو بهتر حس میکنم فهمیدم اونایی که زیر نافه نینیه. دیروز دستم رو شکمم بود قشنگ حسش کردم خیلی خوب بود 😍

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
آره عزیزم 😍 من الآن که ضربه هاش رو بهتر حس میکنم فهمیدم اونایی که زیر نافه نینیه. دیروز دستم رو شکم ...

اخی الهییییی😍😍😍😍❤

❤ روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی و قد میکشی، روزی خواهد رسید که من حسرت امشب هایی را خواهم خورد که با سردرد و گردن درد و اعصاب خراب...به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد...آری،،،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد.........😪❤                                                       🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 به خودم افتخار میکنم که از وزن ۱۱۷.۵ کیلوگرم به وزن ۷۸ کیلوگرم رسیدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻خدایا شکرت بابت دو تا گل پسرام😍😍اهورا جانم و ارسلان جانم😍😍🧿🧿
ژووونم، دعا کن منم این ماه حامله بشم، بعد بیام از تکونا نی نیم بگم براتون 

انشالله به زودی عزیزم 🤗🤗💕💕

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤