2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

پس منم میدم. اخه بچه من نمودار وزنش نزولی شده. گفتن غذاشو بیشتر کن

دختر من که تو چهار ماهگی همش میگفتن اضافه وزن داره الان که شش ماهشه زیاد وزن اصافه نکرده 

تو چهارماهگی 7600بود الان بعد دو ماه 8600عست 

انچنان وزن زیاد نکرده

هیچ وقت فکر نکن خدا فراموشت کرده ،خدا به همه کس و همه چیز حواسش هست ❤️
ماست بدیم بچه مریض نمیشه؟ تخم مرغ چی؟ یا موز؟

زرده تخم مرغ کاملا پخته میشه بهش داد من ب دخترم زرده تخم بلدرچین میدم

موز باید از کم شروع کرد چون خیلی سنگینه

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

من ماست میدم الان خیلی خوبه گرمازده نمیشن.البته پسرم 10 ماهشع .اما دنت نمیدم یه بار دادم تموم ناحیه پوشکش جوش زد نمیدونم چرا .اما شیرخشک موز  بیسکویت مادر رو میکس میکنم خیلی دوست داره.

ن دنت وخامه نده زوده ولی موز و له کن با بسکویت مادر با یکم شیر پاستوریزه بهش بده بخوره 

من هنوز شیر خسک میدم. پاستوریزه بالای 1 ساله فکر کنم. حالا همونی که گفتی با سیر خشک درست میکنم

دختر من که تو چهار ماهگی همش میگفتن اضافه وزن داره الان که شش ماهشه زیاد وزن اصافه نکرده  تو چ ...

ماهی 600 خیلی خوبه. چون هر چی وزنسون بالا بره مقدار اضافه وزن کمتر میشه ولی برای بچه من کلا نمودارش امده صدک پایین. 

من هنوز شیر خسک میدم. پاستوریزه بالای 1 ساله فکر کنم. حالا همونی که گفتی با سیر خشک درست میکنم

اره اگه شیر خشک میدی ک بهتر من چون دخترم شیر خشکی نبود یکم تو بسکویت ی دوقاشق میرختم 

اشتهاش خوب نیست. و نمودار وزنش نزولی شده. دکترش گفت غذاشو بیشتر کن. میخوام تنوعشو بیشتر کنم

خب برای وزن گیری چیزای خیلی بهتری هست 

حریره بادوم بده

توی غذاهاش کره محلی بنداز

سیب زمینی بده

دنت میدی یهو قندش میره بالا کلی شیرین کننده مصنوعی داره

شیرخشکم واسه وزن گیری خوبه

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙