2789
عنوان

دوباره بهم خورد!

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

خریت محض بدون مهریه ی زن ازدواج کنه

بعدم راحتین گه دیگه الان

اعتیاد که جرم نیس

خیانتم باید خودتووبکشی ثابت کنی

مهریه ندادنم ک زندان نداره

مشکل چیه پس؟

قوانین همش ضد زنه 😐😐😐

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب نظر شما چنتاست؟؟؟

به نیت ۵تن،پنج تا

دوستان شرح پریشانی من گوش کنید...قصه ی بی سرو سامانی من گوش کنید...شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی...سوختم سوختم این راز نهفتن تا کی!!!😞😞😞😞😞😢😢😢😢
خب نظر شما چنتاست؟؟؟

لابد یکی به نشانه یگانگی خدا  

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
خب نظر شما چنتاست؟؟؟

نظر ایشون رو صفر تا هست...اما جهزیه باید کامل باشه...دختر خانومم علاوه بر زیبایی و پولدار بودن و تک دختر بودن باید یه شغل دهن پر کن و پر در امدی داشته باشه...هر چیم شوهر و مادر شوهر زدن تو سرش صداش در نیاد و علاوه بر مانکن و خوش پوش بودن تو خونه عین کوزت باید در اختیار شوهر و مادرش باشه😒😒😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

از نظر من اشكال نداره ولي بجاش بايستي همه حقوق قانوني حق اشتغال حق طلاق حق خروج از كشور و .... رو به خانمتون بدين . البته خانم هاي سنتي هنوز بيشتر مهريه دوست دارن تا اين حقوق، بهتر برين سراغ يه خانم مدرن تر

به نیت ۵تن،پنج تا

به نیت خدا که تکه

۱ دونه 🤐🤐😐😐😐😐😐

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔