2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟😨😨😨😨

مرض داشتم،مشكل اينجاس اسي ي دروغايي ميگفت غير قابل تحمل بود منم ج دادم يكي پريد روم ودعا ميكرد ان شاء الله بچه توشكمم بشه وارزي مرگ ياخودمو بكشم،نميدونه ك من باردارم

بش گفتم خداكنه دعات تااسمون نرسه جون تو ب ناحق نفرين كردي ونميخوام دعات روت برگرده

اللهم صل على محمد وال محمد
دوسال شده نه طب اسلامی تاحالا امتحان نکردم چطوره؟؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

به نظرم شانس هم مهمه

یکی از دوستام مشکلات زیادی داشت تو زمان دختر بودنش. مثلا سالی یه بار پریود می شد.ما همیشه فکر می کردیم به مشکل می خوره تو بارداری

ولی بعد ازدواج بلافاصله باردار شد. اونم دوقلو. اونم یه دختر و یه پسر

بدون کوچکترین مشکلی تو بارداری

خدا به دوست دختر و پسر بچه میده ولی به زن و شوهر حلال که چن ساله منتظرن نه

😁 دو ماه توی اقدام بودم و بچه دار نشدم خیلی ناراحت بودم به شوهرم گفتم میگن تا یه سال طبیعیه ولی بعدش اگه نشد باید بریم دکتر ببینم مشکل از کیه..اونم میخواست مثلا شوخی کنه من بخندم گفت من که مطمئنم چیزیم نیس،آخه یه بار دوس دخترم حامله شد،انداختش..منم اننننننقد زورم اومد نه گذاشتم نه برداشتم گفتم اتفاقا منم از خودم مطمئنم آخه از پسرهمسایمون باردار شدم بعدشم سقط و ترمیم هایمن😅😅😩😩 خییییلی حرف زشتی بود

خیلی بچه دوس دارم نمیتونم بهش فک نکنم

ما خانوما با کمترین استرس و فکر و ناراحتی و دلواپسی هورمونامون بهم میریزه

برو ورزش تفریح کن به بچه ها لبخند بزن اگه مشکلیه برطرفش کن مطمئن باش خیلی زود تاپیک میزنی با بیخوابی شبانه چه کنم

خدا لعنتش کنه😨😨😨 میشه بگی کدوم تاپیک بود؟

يه خانومي اسي زده ميخوام خودمو بكشم وبجه توشكمم دارم،ومشكلي ندارم شوهرم عاشقمه ورييس بيمارستان،ولي دوس پسرم بم خيانت كرد وجالب اينجاس همه دلداريش ميدادن لامصب تايپيكش فك كنم ميخوام براهميشه خودمو خلاص كنم اسمشم نگار

يه ادم دروغگو بچه ها از اينجا دلداري ميدن اون رفته دوتاتايپيك براخودش زده

هف اعصابم خورد شد ولش كن

اللهم صل على محمد وال محمد
😁 دو ماه توی اقدام بودم و بچه دار نشدم خیلی ناراحت بودم به شوهرم گفتم میگن تا یه سال طبیعیه ولی بعد ...

اصن دوتایی ترکوندین  

به زندگی همجنس های خودمون رحم کنیم خواهشا