2777
2789
عنوان

تخت سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو تخت که جا نمی‌شیم سه تامون احتمالا رو زمین بخوابیم🙄

برای کنار تخت خودتون گهواره هم بگیر دیگه

۸وصله داری هی رخت خواب پهن کنی جمع کنی

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
میشه عکسشو بزاری عزیزم

اره عزیزم..وقتی به دستم رسید حتماااا

اما هنوز اماده نشده..

یه سرویس کامل کمد و ویترین و میز آرایش ومیز تحریر و تخت..که ست سرویس خواب خودمه..

با یدونه تخت گهواره که با تنظیماتش میشه جلوی حرکتشو گرفت و تخت بشه..که تا وقتی کوچیکتره ازین استفاده کنه و بعدشم از تخت خودش انشالله😍❤️❤️❤️

🧡
خودمون

منم دوس دارم خودم بگیرم ولی شنیدم مامانم در تکاپو هست بخره ولی میدونمم سخته دوتا دختر نامزد داره مگه مجبوره☹️

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
اره عزیزم..وقتی به دستم رسید حتماااا اما هنوز اماده نشده.. یه سرویس کامل کمد و ویترین و میز آرایش ...

چقدر شد هزینش ببخشید میپرسم آخه اصلا سرویس خواب قیمت نگرفتم

منم دوس دارم خودم بگیرم ولی شنیدم مامانم در تکاپو هست بخره ولی میدونمم سخته دوتا دختر ...

من شوهرم اجازه نداد مامانم بگیره

حالا مامانم در حد یه تومن یه چیزی میخواد بگیره به عنوان هدیه

من نتونستم از خانوادم بخوام پول جمع کردم خودم بخرم ولی احتمالا چوبشو نتونم بابام میخرن

من چیزی نگفتم هنوز ب مامانم ولی میدونم چون واسه خواهرای قبلیم داده واسه منم حتما میگیرم میگم لااقل چوبشو خودم بگیرم

من شوهرم اجازه نداد مامانم بگیره حالا مامانم در حد یه تومن یه چیزی میخواد بگیره به عنوان هدیه

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد😍 رسم بدیه کلا مادر دختر مجبوره هم جهاز بده هم سیسمونی🤦🏻‍♀️

من چیزی نگفتم هنوز ب مامانم ولی میدونم چون واسه خواهرای قبلیم داده واسه منم حتما میگیرم میگم لااقل چ ...

من بچه اولشونم خدایی سخته واسشون می‌دونم.ولی یه چیزی که هست خانواده همسرم خیلی پرتوقعن و جار میزنن منم به مامان بابام گفتم بین خودمون بمونه انگار شما خریدین حالا یکم عذاب وجدان دارم ازین پنهون کاریم پیش همسرم.ولی خدایی من ماهانه که همسرم پول واسه خودم میداد از خرجام زدم و پول پس انداز کردم از همسرم اضافه تر نگرفتم

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد😍 رسم بدیه کلا مادر دختر مجبوره هم جهاز بده هم سیسمونی🤦🏻‍♀️

آره والا بیچاره ها گناه کردن مگه دختر دار شدن 

مرسی فدات شم همچنین نینی شما😘