2777
2789
خداوکیلی چرا اینقدر تو این سایت همه یا قهرن یا دعوا کردن.. انقدر سخته درک کردن هم؟  حرف زدن؟ & ...

چراا خسته شدم

خیییییلی خیییلی خسته شدم از این دعواها

ولی هرچقدم بحث کنیم راجبش بازم شوهرم حرف خودشو میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چراا خسته شدم خیییییلی خیییلی خسته شدم از این دعواها ولی هرچقدم بحث کنیم راجبش بازم شوهرم حرف خودش ...

ریشه یابی کنید گلم.بخدا از هم پاشیدن زندگی و یا طلاق عاطفی از همین چیزا شروع میشه.اگر زندگیتون براتون مهمه برای ساختنش دست به کار شید

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
خونه ما چسبیده به خونه مادرشوهر شوهر من از اولین روز زندگی به من گفت باید بری مدام به مامانم سر بزن ...

خوب

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

الان بعد گذشت ۳ سال هنوز هم میگه صبح کخ بیدار شدی اول برو پیش مامانم من این موردو اصلا نمبتونم هضم کنم

عصر و شب هم باید بریم

عصرها که حتمن میریم ولش شبا بعضی وقتا ولی خودش مرتب میره چه من باشم چه نباشم

الانم گیر داده چرا بچمو فقط عصر میبرم باید صبح ببرم ظهر ببرم شب ببرم خودمم میگه برم اونجا میگم بابا از همه چی گذشته میخام غذا درست کنم

میگه نمیخاد اونجا بمونین

میگم بی تعترف میگه اره اخه ی روز دو روز نه هر روز

.

⭕️➕ روانشناسان می گویند:

هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید.

سه اتفاق حتی کوچک.

این کار را برای 21 روز ادامه دهید.

"سه اتفاق هر روز باید مختص آن روز باشند."

این کار مغز را عادت می دهد که بر روی مسائل مثبت تمرکز کند و بر طبق تحقیقات انجام شده، چنین عادتی(حتی بیشتر از حس موفقیت) باعث خوشحالی شما می شود.https://t.me/joinchat/AAAAAEQTx82BxbARmQFoJQ

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖
خونه ما چسبیده به خونه مادرشوهر شوهر من از اولین روز زندگی به من گفت باید بری مدام به مامانم سر بزن ...

مادر شوهرت بچه شیرخواره است؟ 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
. ⭕️➕ روانشناسان می گویند: هر روز سه اتفاق خوشایندی که برایتان افتاده است را بنویسید. سه اتفاق ...

منظورم اینه که مثبت مگر باشید ،ذهن خوانی نکنید خودتونو دوست داشته باشین

عششششق یعنی وقتی که.....بیقرارت مییییشم💖💖

خوشبحال برادر شوهرم خونش یکم دورتر 

از صبح تاا غروب زنش خونه تنها ولی دریغ از یبار شوهرش بگه برو پیش مامانم اصصلا نمیاد فقط گاهی یساعت با شوخرشمیاد و میره حالا مال ما از اونور بوم افتاده

به گمونم والا از منم سرحال تره

حداقل روزی یک بار نه اینجوری . کاش از همون اول قبول نمی کردی.

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
حداقل روزی یک بار نه اینجوری . کاش از همون اول قبول نمی کردی.

از روز اول ما سر این دعوا داریم دیگه نمیدونم چیکار کنم

کلافه شدم خسته شدم

خودشم بدتر از من از بس سر این موضوع دعوا کردیم