2821
2789
عنوان

حساسیت😣

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 23 پست
من نوک انگشتام اگزما داشت یه مدت کلسیم خوردم و مرطوب کننده زدم خوب شد البته یه کرم دست ساز هم دکتر د ...

ممنون عزیزم. الان کامل خوب شدی؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پماد فلوئوسینولون خوبه

برای حساسیته؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

نه نه همین کرم ثمین و که گفتم گرفته بود میزد. 

اوکی تشکر که گفتین

نه عزیزم 

💛

اره دست منم اینجوری میشد چن بار زدم کامل خوب شد

ممنون جواب دادین

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز