2777
2789
عنوان

شماباشین ازدواج میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 121 پست

ادم میترسه حرفی بزنه صدتا ریپلای بشه  😐 اینجا اخه به نظرات هم احترام نمیذارن خیلیا ... اما من که میگم ادم اخرش میخادازدواج بکنه چه معلوم موقعیت خوب اینجوری براش پیش بیاد 

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه. من با اینکه سنم بیشتره هر بار مامانم میگه برین رسمیش کنین دست و دلم میلرزه میگم جراتشو ندارم. چطوری با این سن جرات میکنی

بوسیدمش در کافه های خسته ی در راه                    بوسیدمش از غم جلوی درب دانشگاه                                    بوسیدمش در رودسر , بر ماسه های داغ                              بوسیدمش در شهر بعد از خوردن شلاق

ظاهرا با این شرایط همه دلشون میخواد بعله بگی

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
اینهمه وضعیت مالی عالی تو سایت از کجا پیدا میشه من هر چی دور و برم دیدم فقر و بیچارگیه

نمدونم 

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
اینهمه وضعیت مالی عالی تو سایت از کجا پیدا میشه من هر چی دور و برم دیدم فقر و بیچارگیه

آی قربون دهنت

یکی فقط به تور من خورد که وضعشون خوب بود که اونم انگار از ماتحت فیل افتاده بود و مغرور بود

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
هررگززز آدم خيلييي خوووب كه سراغ دختر١٦ ساله نميره

ولی واقعا خوبه ها ینی کل فامیل بهش چشم دارن ازروزی که اومده خاستگاریم همه بامن قهرن انگارسهمشونومن خوردم

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792