2777
2789
عنوان

ماماناکمک 😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 33 پست
هلاک شدم خواهر هم دلم واسش آتیش میگیره همم خودم خسته شدم از بس راش بردم

برای دندون اولش اینجوریه وبی قراری میکنه ایشالا بعدی ها اذیت نمیشی پسرم دو هفته پیش دندون در اورد سه روز جیغ بنفش میکشید اما دیروز دندون بالاش در اومد اصلا اذیت نکرد خدارو شکر

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هلاک شدم خواهر هم دلم واسش آتیش میگیره همم خودم خسته شدم از بس راش بردم

😍😍😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عزیزم استامینوفن با ایبوپروفن کودک بده دوزش رو از داروخانه بپرس گناه داره دردش که اروم بشه همه چیز ...

میدم عزیزم هرچهار ساعت وای بازم درد داره همه اول چهار تا جلو در میاد بعد نیش این اولین دندونش نیشه😳

هَرچه دَرفَهم تو آید    🤯🤯🤯🤯         آن بوَد مَفهوم تو...........😏😏😏
عزیزم میدونم چی میگی دندون نیش هم از همش بد تره ایشالا زود میزنه بیرون 

دعا کن براش😔😔

براش شیره ی ماهیچه درست کن خوبه روی لثش هم یه ژل هست از دارو خانه بگیر برای لثه نوزادانه خیلی کمک کن ...

هی خواهر دردش که یکی نیست چهار روز تب داشت بعدش جونش ریخت بیرون دکتر گفت هیچی بهش نده .فقط آبمیوه و لعایگب برنج و ماست میخوره .شیره گوشت بدم خوبه؟؟گرم نیست؟دکتدگر گفت گرمی نده

برای دندون اولش اینجوریه وبی قراری میکنه ایشالا بعدی ها اذیت نمیشی پسرم دو هفته پیش دندون در اورد سه ...

خداروشکر ...

نمیشه خودت بذاریش رو لثه هاش خنک بشه اروم میگیره بچه

گذاشتم جیغی زد که پشیمون شدم  باور میکنی شیرمو میدوشم با سرنگ بهش میدم ؟؟نمیتونه مک بزنه سینمو

گذاشتم جیغی زد که پشیمون شدم  باور میکنی شیرمو میدوشم با سرنگ بهش میدم ؟؟نمیتونه مک بزنه سینمو

الهی بمیرم منم پسرم‌هفت ماهشه دبگه نزدیکاییه دندوناش در بیاد میترسم از دردش 😢😢😢😢 فعلا که همش استین لباسشو میکنه تو دهنش میکشه رو لثه هاش

الهی بمیرم منم پسرم‌هفت ماهشه دبگه نزدیکاییه دندوناش در بیاد میترسم از دردش 😢😢😢😢 فعلا که همش است ...

دندونای جلو خیلی سخت نیست لامصب نیش سخته برو دعا کن مثله بچه ی نشه اولین دندونش نیش باشه به قول دکترش این استثنائیه