2777
2789
عنوان

خیلی تنهام.......:)

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم عکس رنگی گرفتی چیشد

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
عزیزم عکس رنگی گرفتی چیشد

به لکه بینی افتادم  نمیتونستم برم وقتم گرفته بودم پرشدموند سری بعد که پاک شدم برم فقط گفت قبلش بیایچیزبهت بدم قشنگ پاک بشی دیگ لکه ببنی نداشته باشی

به لکه بینی افتادم  نمیتونستم برم وقتم گرفته بودم پرشدموند سری بعد که پاک شدم برم فقط گفت قبلش ...

خدا کنه نتیجه ببینی

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
ایشالله منکه رواینکی خیلی امیددارم  میگم لابد این ماه قسمت نبوده ولی ایشالله ماه بعد بشه😓🙁

صمن خیلی ناامیدم دیگه بریدم از امروز همین جور اشکام میاد

وااا خنگی مگه توهنوز اوله راهی عکس رنگی برو صددرصد جواب میگیری من مطمعنم

😔😔😔

حدا کنه دعا کن برام تورو خدا