2821
2789
عنوان

تیروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 24 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ حالتای داری فهمیدی تیروئید داری

من زیاد شکمم نفخ میکنه و یبوست و همه میگفتن صورتم خیلی پف کرده و چاق شدم یکهووو و خواب آلودگی و خستگی 

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏
زود درمان میشه؟

قارچ معجزه گر گانودرما در ترکیبات قهوه های دکتر بیز موجود است و در درمان بیماریهای مختلف بسیار موثر است (کبد چرب _ دیابت _ تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _ ام اس _ سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی و ....) برای سفارش قهوه های گانودرما با ما تماس بگیرید. 09113759200 

دکترزنان بهم قرص تیروکسین داد نیاز برم دکتر غدد در اقدامم 

سلام. وقت بخیر

حتمن به فوق تخصص غدد هم مراجعه فرمایید

دکتر کامران بهادری مشاور ژنتیک بالینی و پزشکی بیمارستان فوق تخصصی زنان صارم

با سلام و احترام

من تیمی را میشناسم که با استفاده رژیم غذایی مکمل کنار داروها بیماری های دیابت و کبد چرب و تیروئید _ فشار خون ـ واریس _ معده _  سرطان _ پارکینسون _ میگرن _ ریزش مو _ آلرژی _ رماتیسم و آرتروز ـ بیماریهای پوستی و خودایمنی نظیر ام اس ، پی سی را درمان می کنند.کسانی که خوب شدند و دکتر داروهایش را قطع کرده بود را دیده ام اگر مایل هستید با شماره 09910025498 تماس بگیرید

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز