2777
2789
عنوان

مادرشوهرم روانم رو بهم میریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 40 پست
من نمیدونم چرا فک میکنه باید اونو بیشتر از خانواده خودم بخوام.مامان و بابای خودمو هفته ای دوبار میبی ...

مادرشوهر منم عین همینه /من یه هفته رفتم خونه ی مامانم اینا وقتی برگشتم میخواستم درو باز کنم برم داخل اومد بدون سلام و احوالپرسی گفت میدونی چند روزه منو ول کردین رفتین میدونین من زنده م یا مرده 

من اینجوری بودم 😨😨😨😨

گفتم جایی نرفتم ک خونه ی مامانم بودم گفت واسه چی اینقد اونجا بمونین 😨😨😨گفتم سال و ماه همش پیش شمام یه هفته رفتم اونجا 

شروع کرد گله و شکایت پیش شوهرم ک تو زن گرفتی مامانتو یادت رفته من مریض شدم هیچکی بالا سرم نبوده هیچکی غذا درست نکرده  و ....

شوهرم هم مات و مبهوت نگاش میکرد 🤣🤣🤣🤣

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم رفت و امدتو کم کن هر چی گفت تو جواب نده خیلی کم هم جواب پیاموشو بده تا خودش خسته بشه اگه دیدی ج ...

اره باید رو خودم کارکنم که جواب ندم تا خسته بشه.

نه میتونم از اینجا برم و نه میخوام.تنها زحمتی که کشیدن خمین خونس اونم ول کنم برم خدا تومن اجاره بدم؟بعد پدرشوهرم خداتومن اجاره بره تو جیبش؟؟محاله.

فقط باید خودمو بزنم به بیخیاای.

اره باید رو خودم کارکنم که جواب ندم تا خسته بشه. نه میتونم از اینجا برم و نه میخوام.تنها زحمتی که ک ...

منم نمیتونم الان این خونه مو ول کنم بخاطر حرفاشون ک شوهرمو سرزنش کنن فقط موقعی ک بچه دار شدم به بهونه ی اینکه کوچیکه بفروشمش و برم فقط منتظرم ک باردار شم و اقدام کنم و فرااااررررر😂😂

حس خوووبیه🤗ببینی یه نفر همه رو بخاطر تو پس زده🤩واسه ی رسوندن خودش به تو همه  ی راهو نفس نفس زده😍😍حس خووووبیه♥️♥️
وااااقعااا افریییبین.احسنت.

شرمنده نکنین😜😜😜

فدای شما. ♥️♥️🌹🌹

من نمیدونم چرا فک میکنه باید اونو بیشتر از خانواده خودم بخوام.مامان و بابای خودمو هفته ای دوبار میبی ...

میفهمم چی میگی,,بخدا زنداداشم تو کوچه مادرم

ما هیچوقت مزاحمش نمیشیم,,گناه نکرده ک همسایه اس

اما زنداداشم خیلی خوبه

من خونه م تو یه حیاطه باهاش 😐تصورشم برا شما سخته اگه بگم خونه م چجوریه  من فقط و فقط میخوام ا ...

این خوبه ک مادرشوهر منو ببینی چی میگی فشارش میفته میاد خونه ما خودشو همچین میزنه به مریضی کسی ندونه فکرمیکنه داره جون میده باورمیکنی بار آخر اومد رو زمین وسط پذیرایی دراز کشید و مثه کسایی ک تشنج میکنن خودشو میلرزوند وسط گرما هی میگفت سردمه دارم میمیرم پتو روش زدم از گرما قرمز شده بود ولی پتورو نزد کنار هی به شوهرم میگفت منو ببر بیمارستان چکاپ بدم 😐😐 فرستادمش خونه خودش تا صبح هزاربار زنگ زد گفت بیاین منو ببرین بیمارستان بستری کنین منم بلاکش کردم هم رو گوشی خودم هم شوهرم وقتی دید اهمیت نمیدیم خوب شد 😒 3 ماه یبار اینطور میشه ولی من آخرین بار با شوهرم بردمش درمونگاه به شوهرم گفتم شرط میبندم هیچیش نیست داره بخاطر اینکه خودشو برات لوس کنه اینطور میکنه دکتر گفت هیچیت نیست خانوم تو از منم سالمتری فقط فشارت پایینه ضایع شد برگشت دیگه هم شوهرم واسه مریض شدنش بهش بها نمیده اونم زود خوب میشه قبلا باید چکاپ کامل میداد 😣 شوهرم گناه کرده شده تنها پسر این جادوگر ولی دستشو واسه مریضی های الکیش رو کردم دیگه از این کارا نمیکنه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

ببین اون تورو نمیخادپسرشو میخادبذارواس همین چایی که میگه شوهرت تنهابره توفقط یکبار درهفته برو 

بیایدجاری منوببینید حال کنید با داد بیداش با کولی بازیهاش باقهراش 

الان سر موضوعی بامادرشوهرم ایناکه طبقه بالاشونه قهره 

اصلابالانمیاد هرروز درومیکوبه میره خونه مامانش که نزدیکه 

اونروز شوهرش کاری کنه ،پایین صداش میاد که با صدای بلند قرمیزنه  حالا چیزی هم بهش بگی روزها قهر میکنه میره خونه مامانش بچشم که شلوغه افتضاح میندازه گردن مادرشوهرم

اسی نترس اونکه به هر حال خودشو میزنه به مریضی 

چرا پس خم میشی یبار محکم بگو من هفته ای یبار میام پسرتون هر وقت خاست بیاد برای شام وناهار نذارشوهرت بره ولی هروقت خاست بذار بره پیش مادرش