2777
2789
عنوان

١٢٠٠٠ صلوات ب نیت...

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 94 پست
توروخدا دعام کنید من این 4سال منتظر یه نی نی سالم و خوشکلم من اینارو انجام دادم  دعاکنید   ...

حتما برات دعا میکنیم عزیزم

ایشالا صلواتات برع واسه سلامتی کوچولوت 

ما چشممون روشنه ک این فرشته تو راهع

مامانایع اینده خییییلی نزدیک مرسی از همت همتون

ایشالا ب ماه نکشیده بیاین و خبر بارداریتونو بدید

باقی مونده صلوات ها:۴٧٠٠

خیلی ممنون از همتون اگ امکانش هست دوستاتونو خبر کنید این چند هزارتا باقی مونده ب اتمام برسه 

الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم و فرجنا به

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@sara__1373     @فاطیما_بانو_هستم     @آرمینه_71     @yash & ...

ایشا.. که حاجت روا بشی و همه نی نی سایتیها به مراد دلشون برسن آمین

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲

سلام عزیزم ۵۰۰ تا میفرستم

انشاالله به نیت نی نی دار شدن خودم و همه نی نی سایتی های منتظر

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
ایشا.. که حاجت روا بشی و همه نی نی سایتیها به مراد دلشون برسن آمین

ممنون یاش جون که به فکرمون بودی 😘

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....