2777
2789
عنوان

عصر جدید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 33 پست

بچه ها ما استانی نداریم تو هیچکدوم از شبکه های ماهواره نمیده؟

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اریاجدیدا لوس وبی مزه شده

دیشب رو مخ بود 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

آره قشنگ بود. برو الان بزن شبکه 3 داره میزاره تکرارش

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
کلااین سری رومخه بدجوری جوگیر میشه

دقیقا می خواستم همین رو بگم 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه ها 

اسی رفت سراغ تماشای عصرجدید 😄

کلااین سری رومخه بدجوری جوگیر میشه

ولی دیشب کلا حالش خوب نبود از رفتارش با گروه دومینو بدم اومد 

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
ولی دیشب کلا حالش خوب نبود از رفتارش با گروه دومینو بدم اومد 

دیشب روگروه دومینوخوابم بردالان برم‌ ببینم چش بود😅

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
کاش دوباره سنگین رنگین مینشست سرجاش😆

آره والا. دیگه شورش رو درآورده خیلی جلف و جوگیر شده 🤣🤣

الان طرفداراش میان شکممون رو سفره می کنن😂😂😂

دیشب روگروه دومینوخوابم بردالان برم‌ ببینم چش بود😅

خخخخخ کلا جالب نبودن ولی تلاش کرده بودن 

مثلا اون قهوه چی هیچی برای گفتن نداشت فقط همون بار اول جذاب بود الان هم خنده دار بود ولی رای سفید به خاطر املت؟

آره والا. دیگه شورش رو درآورده خیلی جلف و جوگیر شده 🤣🤣 الان طرفداراش میان شکممون رو سفره می کنن😂 ...

😂😂😂😂

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز