2789
عنوان

سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 55 پست

بهتر عزيزم بزار بخره مامانت چه گناهي كرده تو اين وضعيت اقتصادي اين همه خرج كنه من تازه قبل عيد خريدم شد٢٤تومن الان كه دوباره همه جنسا گرون شده من خيلي عذاب وجدان گرفتم كه مامانم خريد

مرسی عشقم😍😍😍😍 برای من نه ماه پیش بدون ماشین شارژی ۱۹.۵۰۰شد..

میشه بگی چیا خریدی ؟؟ اخه من خونه ام کوچیکه مثلا از الان چرا باید روروک بخرم که دست و پامو تنگ کنم از تخت استفاده میکنی یا پیش خودت میخوابونیش؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بهتر عزيزم بزار بخره مامانت چه گناهي كرده تو اين وضعيت اقتصادي اين همه خرج كنه من تازه قبل عيد خريدم ...

منم کاملا باهات موافقم فقط ترس از مادرشوهرم دارم .بعدم شوهر من که نداره انقد هزینه کنه مامان جونشم ببینه مامانم چیزی نخریدی خودش شروع میکنه به خریدن من کوچیک میشم 

میشه بگی چیا خریدی ؟؟ اخه من خونه ام کوچیکه مثلا از الان چرا باید روروک بخرم که دست و پامو تنگ کنم ا ...

اتفاقا اتاق پسر منم کوچیکه سیسمونی چیدم دیگه نمیشه رفت توش 😰😰😰

مامانم تمام و کمال خرید 

ویترین .کمد .تخت کودک نوجوان 

سرویس کامل کالسکه درجه یک با اسکوتر و ماشین شارژی هلیکوپتر و.چمدن وربات موتور و‌‌‌

لباس ۴۰دست تقریبا از نوزادی تا۸سالگی کت شلوارو ...

اسباب بازی یک خرس نانان بزرگ و ۸-۹تا پولبشی..

۷-۸تا باتری خور

سرویس کامل نانان از لوستر تا اویز و پرده و فرش ومبل و .

تا تمام شوینده های چیکو و سرویس کامل غذا خوری و.

ببین هرکسی توقع و موقعیتش متفاوت من معمولی خریدم

اونم نه ماه پیش ک الان باز گرون تر شده  شاید تو با ایرانی تا ۷-۸تومن جمع کنی.

.

خانومايي كه ميخندن و ميگن چطور ٢٠تومن ميشه و براشون عجيبه كافيه يه سر برن قيمتا رو بپرسن من فقط لوازم بهداشتيش ٢تومن شد البته كه فيروز بخرين با ٢٠٠تومنم خريد ميكنين اما لوازم بهداشتي مهمه چون با پوست و مو بچه در ارتباطه پس ادم بهترين و ميخره 

يا سرويس خواب كه من معموليم گرفتم ٧تومن شد سرويس خوابي كه ديدم و خيلي خوشم اومد ١٥تومن بود كه منصرف شدم سرويس كالسكه ٦تومن شد لباس و كفش لوسترو پرده و هزار تا چيز ديگه بماند....

ایشونم مثل من... @نیکی۶۹ @رومیزی    

جانم عزیزم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
گفتی چه خبره ۲۰-۳۰میلیون‌‌‌... یکی دیگه از دوستامونم اومد گفت ک چقذر هزینه کرده... گرچند اینقدر هم ...

میدونم عزیزم همه چی گرونه.ولی قبول داری تخت با تشک ی تومنی هم داریم بیست تومنی هم داریم بستگی به این داره کدوم انتخاب کنی.من دوسال پیش واسه دخترم کالسکه ی تومنی دوتومنی بود 200 تومنی هم بود.من مارک چیکو 200تومنی برداشتم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بنظرم بذار شوهرت بگیره هرکیم هر چی گفت بگو شوهرم گفته من اینجوری میخوام به کسی ربطی نداره😄😄

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕