2777
2789
عنوان

راه پرپشت شدنه.....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 29 پست
چ قرصی

قرصای زیادی هست تو بازار

اول اینکه خانوما باید مرتب مولتی ویتامین بخورن

حالا شده هفته ای سه روز

ویتامین گروه ب

زینک 

اهن 

کلسیم 

ویتامین د

ویتامین E 

سیستین هم ترکیبیه که باعث رشد مو میشه و معمولا قرصایی که ترکیب سیستین دارن گرونن

من هیرفولیک میخوردم چند سال پیش تا پارسال که خبر دارم شده بودچهارصد و خورده ای هزار تومان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قرصی؟ خرگوشک چیه؟

قرصا زیادن تو بازار 

یه سر برو سایت داروکده رو ببین

خرگوشک یه گیاهیه ارایشگرم میگفت خیلی عالیه ولی من استفاده نکردم

اگه اشتباه نکنم رزماری هم خوبه

اگه حوصله این کارارو نداری تقویت ابروی سریتا خوبه

روغن کندش؟چی هست ب این شمار ه ک دادی بزنگیم شما چند وقته استفاده میکنی برای کجا واقعا عالی بوده من م ...

من برا مژه و کف سر عالیییی بودا... ولی برا مژم یه روغن دیگ بود برا سرم کندش. گفت چشم چون حساسه روغن کرچک بزن ک اصلشو فرستادن. مژهام بخاطر کاشت مژه کچل شد اون روغنه یه هفته ای درش اورد. خدایی

قرصای زیادی هست تو بازار اول اینکه خانوما باید مرتب مولتی ویتامین بخورن حالا شده هفته ای سه روز و ...

درسته . ولی همه ی اینا وزن ادمو میبره بالا. اینش بده‌ وگرنه خوردنش که خوبه و سریع نتیحه میده به ادم. 

پکای کوچیکشو خریدم هر روغن15تومن ک همون اندازه کافیه

ممنون عزیزم من فردا زنگ میزنم اگ جواب بده روغنه برام یعالمه دعات میکنم😁بازم مرسییییییییییی♡♡♡♡

ممنون عزیزم من فردا زنگ میزنم اگ جواب بده روغنه برام یعالمه دعات میکنم😁بازم مرسییییییییییی♡♡♡♡

خواهش میکنم.. البته بگم برا همچی درمون دارنا.. تمام مشکلات زنان. زخم رحم. نازایی نمیدونم عفونت. برای جوش صورت همچییی.. من برای جوش صورت. زخم دهانه رحم. و مشکل ریزش مو زنگ زدم کلی راهنمایی توضیحات نسخه نمیدونم همچی... هرمشکلی دارین زنگ بزنین

روغن کندش یه سرچ تو گوگل کن نوشته ککف دستت مو درمیاره. من به کف سرم زدمو مژهام حرف نداشت یعنی عالی ع ...

عزیزم شماره دیگه ای یا پیجی تلگرامی ازش نداری؟ اخه ب این شماره زنگ میزنم میگه در دسترس نمیباشد

عزیزم شماره دیگه ای یا پیجی تلگرامی ازش نداری؟ اخه ب این شماره زنگ میزنم میگه در دسترس نمیباشد

عزیزم چون خیلی تماس باهاشون میگیرن بخاطر اونه ک دسترس نیست انتشون میره منم هروقت زنگ میزنم اینجوریه نزدیک ساعت هفت ازادتره خطشون

روغن کندش یه سرچ تو گوگل کن نوشته ککف دستت مو درمیاره. من به کف سرم زدمو مژهام حرف نداشت یعنی عالی ع ...

ببخشید عزیزم باز مزاحم شدم. من اینو سفارش دادم الان اوردن برام. فقط میترسم نکنه این تقلیی باشه بدتر مژهام بریزع اخه مژه خیلی حساسه. اینام ک ن پیجی دارن نه جایی ک بشه اگ تقلبی یود شکایت کرد. تو از کجا پیدا کردیشون؟ مطمعنن؟ خیلی میترسم :*((((

ببخشید عزیزم باز مزاحم شدم. من اینو سفارش دادم الان اوردن برام. فقط میترسم نکنه این تقلیی باشه بدتر ...

عزیزم من تو مرکز خرید دارویی ودکتر روازاده دیدم ک از اونجا میخریدن خب... خودم میگم ک برای موهام گرفتمو مژم من مژم ریخته بود بخاطر کاشت مژه شاید تو هرچشمم سه چهارتار مژه بود خب بعداز دوماه با اونا اشناشدم دیدم اونا عمده خرید میکنن از اونجاوتخصصشم دارن و با پیک میفرستن جلودر خیالم راحت شد مژهام یه هفته ای کامل دراومدتازه از قبلم بلندترشده. وگرن من همیشه از داروخونه هایابهتر بگم عطاری های دکتر روازاده میخردم اونا محصولاتشون رو از اونجا میگرن اونجا کارتشونو گرفتم ازشون. من برای تنگی واژن. زخم دهانه رحم. عفونت. مژهام موهام. جوشای صورتم هرچی ازشون گرفتم عالی بوده. پیج ندارن کانالم ندارن چون مشتریای ثابت دارن و کلی معرفی میشن از این طریق خیلییییی زیادسرشون شلوغ هست نیازی به تبلیغات ندارن. خیالت راحت باشه. من تاالان جواب گرفتم ازشون. فریز چقندبار رفتم سر زخم دهانه رحمم خوب نشدم. باداروی اینا زخمم خوب شد پریودم منظم شد. من خیلی حساسم خودم خیالت راحت باشه اگ مطمئن نبودم ک معرفی نمیکردم

ببخشید عزیزم باز مزاحم شدم. من اینو سفارش دادم الان اوردن برام. فقط میترسم نکنه این تقلیی باشه بدتر ...

من مواد غذاییمو ادویهامو هرچیزی ک فکر کنی سفارش میدم اونا برام میارن روزی یبار کارم بهشون میفته منو میشناسن دیگ ثابتم

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عزیزم من تو مرکز خرید دارویی ودکتر روازاده دیدم ک از اونجا میخریدن خب... خودم میگم ک برای موهام گرفت ...

وای ممنون دستت درد نکنه خداخیرت بده عزیزممممم😍😍