یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
روغن کندش؟چی هست ب این شمار ه ک دادی بزنگیم شما چند وقته استفاده میکنی برای کجا واقعا عالی بوده من م ...
من برا مژه و کف سر عالیییی بودا... ولی برا مژم یه روغن دیگ بود برا سرم کندش. گفت چشم چون حساسه روغن کرچک بزن ک اصلشو فرستادن. مژهام بخاطر کاشت مژه کچل شد اون روغنه یه هفته ای درش اورد. خدایی
ببخشید عزیزم باز مزاحم شدم. من اینو سفارش دادم الان اوردن برام. فقط میترسم نکنه این تقلیی باشه بدتر ...
عزیزم من تو مرکز خرید دارویی ودکتر روازاده دیدم ک از اونجا میخریدن خب... خودم میگم ک برای موهام گرفتمو مژم من مژم ریخته بود بخاطر کاشت مژه شاید تو هرچشمم سه چهارتار مژه بود خب بعداز دوماه با اونا اشناشدم دیدم اونا عمده خرید میکنن از اونجاوتخصصشم دارن و با پیک میفرستن جلودر خیالم راحت شد مژهام یه هفته ای کامل دراومدتازه از قبلم بلندترشده. وگرن من همیشه از داروخونه هایابهتر بگم عطاری های دکتر روازاده میخردم اونا محصولاتشون رو از اونجا میگرن اونجا کارتشونو گرفتم ازشون. من برای تنگی واژن. زخم دهانه رحم. عفونت. مژهام موهام. جوشای صورتم هرچی ازشون گرفتم عالی بوده. پیج ندارن کانالم ندارن چون مشتریای ثابت دارن و کلی معرفی میشن از این طریق خیلییییی زیادسرشون شلوغ هست نیازی به تبلیغات ندارن. خیالت راحت باشه. من تاالان جواب گرفتم ازشون. فریز چقندبار رفتم سر زخم دهانه رحمم خوب نشدم. باداروی اینا زخمم خوب شد پریودم منظم شد. من خیلی حساسم خودم خیالت راحت باشه اگ مطمئن نبودم ک معرفی نمیکردم