2777
2789
هرکاری میکنی فقط درنهایت جوری نشه احساس کنه خیلی خداست و تو در برابرش هیچی نیستی.. خودت هم درنظر داش ...

چقدر خوبو به جا گفتی 👍

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشتر کجا مد نظرته ببریش بالا 

تو خونه یا تو جمع؟؟

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

بهش محبت کن

یجوری رفتار کن همیشه اعتماد به نفس داشته باشه

همیشه سعی کن به نظرش احترام بزاری 

باهاش مخالفت نکن

باب میلش رفتار کن

تو جمع همیشه با نظرش موافقت کن

وقتی از سرکار میاد برو پیشوازش و قربون صدقش برو

وقتی میخواد بره سرکار بدرقه اش کن و بازم قربون صدقش برو

بعد کم کم هوا برش میداره فک میکنه کارایی که میکنی از خوب بودن و خانوم بودن تو نیست بلکه از بی همتا بودن خودشه و میره خیانت میکنه😝😝😝

فان#  

اينكه دائم نگي تو از پس اين كار برنمياي غر بزنيم كه خودم انجام ميدم يه وقتا ازش پول بخوايم تا حس تامين كنندگي بهش بده

و اينكه توي جمع اصلا اگه چيزي و اشتباه گفت تصحيح نكنيم يا كلا به شوخي ام ضايعش نكنيم

و اينكه مثلا بگيم واقعا تو خيلي كمك كارمي بدون تو انقد پيشرفت نميكردم

ناگفته نماند من مجردم از اينستا ياد گرفتم😆😆😆

سلام بر تو ای بهارِ مردم و شادابیِ دوران ها...#اللهم_عجل_لوليك_فرج🌸

عزیزم سعی کن احترام رو نگه دارین بین خودتون سعی کن غرورشو له نکنی جوری نشونش بده که پناه و همراهت تو زندگیه نه اقا بالا سر و نه کسی که ببخشید عرضه کاریو نداره و اگر این اصولو بدونی بسته به موقعیت های مختلف میتونی بر همین اساس حرف بزنی و کلماتو کنار هم بچینی😊

بهش محبت کن یجوری رفتار کن همیشه اعتماد به نفس داشته باشه همیشه سعی کن به نظرش احترام بزاری  ...

وای یعنی عاشقتم 

اخرش کل تفکراتو بهم ریختی 😆

ولی جدی اندازه داره 

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

نگم برات

من چه توخانواده خودم چه خانواده مادریم تعریف مردونگی ووقارشومیکنم پیش خانوادم میگم چقد پشتمه هواموداره و....شوهرم چون خیلی درگیرکاره چیزی میخرم میبرم خونه مامانم یا مامانش میگم شوهرم خریده گفته بیارم براتون وتو رابطه دوطرفه هی میگم چه خوبه فلان خصلتو داری خیلی ازمردا ندارن وبهت افتخار میکنم وهمونی بودی که میخواستم و....

2790
2778
2791
2779
2792