نمیخوام حرف اضافی بزنم ولی من واقعا معتاد نی نی سایت شدم و هر وقت میام اینجا یکی میگه شوهرم اینجوریه چیکار کنم میان نظر میدن میگن طلاق بگیر یا یکی میاد تاپیک میزنه درمورد پستی و عوضی بودن مردا من واقعا به شخصه از وقتی اومدم نی نی سایت و تو پست هایی که میزارن میرم از مردا متنفر شدمو و پیش خودم میگم مثلا من اگه ازدواج کنم فلان میشه بهمان میشه و اخرش به طلاق میکشه میدونم حرفام مزخرفه ولی واقعا حرف ها و نظرایی که توی نی نی سایت زده میشه باعث میشه از زندگی و ازدواجمون پشیمون بشیم مثلا یکی میاد واسه درد دل میگه کمکم کنید فلان شده در جوابش هی بهش سرکوفت میزنن یکی میاد در مورد لباس میگع نظر بدین در جوابش اونقدر اون لباس و زشت میکنن که خود طرف از لباسه خسته میشه
میدونم زیاد حرف زدم ولی این یه واقعیته و نظر من
پس توهین ممنوع
صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم: عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...! چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!! بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا
اینا که چیزی نیست،،،،وقتی یکی بارداره یا بچه میخواد بعضیا به طرز فجیعی ته دل طرفو خالی میکنن نعوذو بالله انگار خدان،،
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دیدت اصلا نسبت به مردها بد نشه تو اطرافیان خودتون نگاه کن ببین چند درصد مرد ها بد بودن چند درصد زنها؟
اینجا هیچکس نمیاد بگه من فلان کارو کردم که شوهرم اینو گفت فقط عکس العمل طرف مقابلو تعریف میکنن ضمنا اونایی که خوشبختن تاپیک نمیزنن مورد حمله قرار میگیرن
دیدت اصلا نسبت به مردها بد نشه تو اطرافیان خودتون نگاه کن ببین چند درصد مرد ها بد بودن چند درصد زنها ...
واقعا
صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم: عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...! چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!! بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا
اتفاقا خوبه که بدونیم ازدواج همه اش گل و بلبل نیست و مثل بعضی دخترها نباشیم که تصورات رویایی دارن د ...
خداکنه دروغ باشه