2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 94 پست
خب این توجیه شماست عزیزم مثل اینکه کسی اسلحه بسازه بعد بگه خب به من چه که طرف باهاش آدم میکشه. چیزی ...

پس چاقو ساز حکمش چیه ؟ 

پس مربی رقص چی ؟ 

پس مربی بدنسازی ک به یه خانوم خراب برنامه میده و هیکلشو برا کار دیگ میسازه چی ؟ 

عزیزم حرفت اصلا منطقی نیس زاویه دیدت و عوض کنی حله

تیکر عروسیمه 💍💏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی رو مجبور نکردن  فقط این ناخن نه وضو داره نه غسل

خیلی عجیبه. پس با این توجیهات کسی که سقط جنین انجام میده یا قاچاق میکنه یا اسلحه میفروشه هم کار بذی نمیکنه. چون اونا خودشون دلشون میخواد گناه کنن😧

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf
خب این توجیه شماست عزیزم مثل اینکه کسی اسلحه بسازه بعد بگه خب به من چه که طرف باهاش آدم میکشه. چیزی ...

شما مطالعه ك ظاهرا نميكني ولي از من ميشنويد ي سرچ ساده انجام بديد 

ناخن  رو اگر بشه برداشت ك بايد برداشت  اما اگر برداشتنش سخت باشه بايد وضو و غسل جبيره انجام بشه  و نماز و غسل مشكلي پيدا نميكنه

من از خودم فتوا ندادم فقط مطالعه ام راجبه مسائلي ك نميدونم زياده😊😊

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

یعنی فقط جوامع غرب هست که اسلحه میسازه وماشین ماشین به برادرانش اسلحه قاچاق میکنه؟بمب اتم میسازه و.....؟

پس چاقو ساز حکمش چیه ؟  پس مربی رقص چی ؟  پس مربی بدنسازی ک به یه خانوم خراب برنامه میده ...

من اصراری ندارم شما نظرتون مثل من بشه اما لااقل ی کار گناه رو زراش توجیه نیارین اینقدر راحت. 

هرکس کارش رو اشتباه انجام بده مسئوله بله چاقویی که برای زدن و دعوا هست ساختش گناهه. هر کس هم در کارش کم فروشی کنه بازم گناه.

لطفا اینقدر ی گناه رو توجیه نکنین. شیطان یکی از کاراش اینه که کارهای زشت و گناه رو برای ما خوب جلوه میده و هزاران توجیه برای ما میاره.

یعنی فقط جوامع غرب هست که اسلحه میسازه وماشین ماشین به برادرانش اسلحه قاچاق میکنه؟بمب اتم میسازه و.. ...

بله فقط در جوامع غربی  اسلحه سازی و صنعت پ ورن یک صنعت رسمی هست که دولت بهش مجوز میده.

من اصراری ندارم شما نظرتون مثل من بشه اما لااقل ی کار گناه رو زراش توجیه نیارین اینقدر راحت.  ...

خیلی بی منطقی اگر حرف من رواج گناهه پس حرف شماام رواج اراجیفه . خود اسلام و مراجع نگفتن حرومه اونوقت شما کی هستی  ؟😊

تیکر عروسیمه 💍💏
جبیره مال مواقع لازم هستش  نه زیبایی ناخن چرا به مراجع حرف میبندید

عزيزم مطالعه نميكنيد لااقل بجاي اينكه تو نيني سايت بچرخيد دوتا سرچ ساده در اينباره انجام بديد☺️😊

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
عزيزم هم وضو داره هم غسل  فقط اينكه بايد جبيره انجام بشه  مراجع تقليد نگفتن حرومه بعد شما ...

مراجع  نگفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  من گفتم ؟؟؟؟؟  شما مراجعتون کجایین  که نگفتن  خوش بحالتون 

شما مطالعه ك ظاهرا نميكني ولي از من ميشنويد ي سرچ ساده انجام بديد  ناخن  رو اگر بشه برداش ...

گلم مانع رو اگه بشه برداشت باید برداشت آیا زیبایی ناخن توجیه برنداشتن مانع هست؟

خودتون خندتون نمیگیره از توجیهاتون؟

طرف آب براش ضرر داره یا دچار زخم یا پانسمان هست وضو و غسل جیبره برای اون هست نه کاشت ناخن و مژه و هزار تا چیز که زن ها رو ذره ذره داره از خدا دور میکنه.

مراجع  نگفتن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  من گفتم ؟؟؟؟؟  شما مراجعتون کجایین  که نگفتن  خ ...

والا به خدا نمیدونم چقدر آدم باید از عاقبتش نترسه که به ذاحتی فتوای کار حروم بده

من اصراری ندارم شما نظرتون مثل من بشه اما لااقل ی کار گناه رو زراش توجیه نیارین اینقدر راحت.  ...

عزيزم همسايه ي ما دوتا پسرخاله بودن ك سر بازي پلي استيشن دعواشون شد و با چاقوي ميوه خوري يكيشون مرد پس اون سازنده چاقو ميوه خوري هم گناهكاره 

#‍ كمي تامل