2777
2789
عنوان

سال ۱۴۰۸

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 66 پست
راستی... من یک شغل تو رویاهام دارم... تو سال 1908 تو اون حرفه سرآمد شدم و کارم حسابی گرفته ....دارم ...

عالیههه...داشتم الان تاریخ عضویتتو میدم.حدودا ده سال پیشه.فک کن اگه اون موقع یه پست اینجوری بوو و الان میخوندیش چه خوب بود :)))

من الانم همینم.میرم تقویمو ورق میزنم.با خودم میگم ینی تو این سالا زندگی من چجوریه؟الانم داشتم تصور م ...

منم مثل توعم. شاید باورت نشه ولی به ۷۰ سالگیمم فکر میکنم که زندگی خودمو داشته باشم و نذارنم خانه سالمندان. با نوه هام حرف بزنم از حسرتام از آرزوها و امیدام از سختیای و راحتیای زندگیم بگم براشون

پیر شدم پیر تو ای جوونی!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم مثل توعم. شاید باورت نشه ولی به ۷۰ سالگیمم فکر میکنم که زندگی خودمو داشته باشم و نذارنم خانه سال ...

ای جانم‌...ان شالله ک بچه های مهربون و صالحی خدا بهت میده ک هیچوقت این کارو نمیکنن.غروبا با نوه هات میری پارک و بازی اونارو نگا میکنی و کلی لذت میبری 😍

ای جانم‌...ان شالله ک بچه های مهربون و صالحی خدا بهت میده ک هیچوقت این کارو نمیکنن.غروبا با نوه هات ...

فدات شم مرسی

امیدوارم شما هم به همه همشون برسی❤

پیر شدم پیر تو ای جوونی!
عالیههه...داشتم الان تاریخ عضویتتو میدم.حدودا ده سال پیشه.فک کن اگه اون موقع یه پست اینجوری بوو و ال ...

خخخ دقیقا داشتم فکر میکردم ممکنه ده سال بعد ... بیام اینجا و این پستهامو بخونم 😊

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت

حتماااا تگت میکنم.روزای خوبی در انتظارت باشه ❤😊

مرسی عزیزم..  من خواسته هام همون چیزهای شفافه..... ولی واقعا اینده چی میشه؟ هیچ کس نمیدونه... ما فقط میخواهیمشون و امیدواریم که کائنات هوامونو داشته باشن..

این لینکو امضا کنید. کارزار مخالفت

تاده سال دیگه مطمئناطلاق گرفتم 

بچه هام خیلیییییییی بزرگ شدن طوری که کمکم میکنن تو همه کارا

با بچه هام با هم تو خونه ای که برا خودمون خریدم زندگی میکنیم خوشبخت بدون هیچ مردی

من شغل خوبی دارم با درامد بالا وماشین خوب بچه هام در حال تحصیل و کار

وباهم تا آخر عمرمون خوشبخت و سلامت زندگی میکنیم با آرامشششششش

تاده سال دیگه مطمئناطلاق گرفتم  بچه هام خیلیییییییی بزرگ شدن طوری که کمکم میکنن تو همه کارا ب ...

انشالله همونطور ک دوس داری برات رقم بخوره ولی امیدوارم مشکلت حل شده باشه و با شوهرت زندگی خوبی داشته باشی ❤

انشالله همونطور ک دوس داری برات رقم بخوره ولی امیدوارم مشکلت حل شده باشه و با شوهرت زندگی خوبی داشته ...

مرسی عزیزم ،ولی خدا نکنه هیچ وقت نمیخوام به اون برگردم دیگه اونهمه سالهای جوونی که حرومش کردم بسمه.واقعا حیفففف.

تموم آرزوی من زندگی بود که گفتم اگه بهشون برسم خوشبختم 

2790
2778
2791
2779
2792