2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

اصلیش اینه آقا ما رو هم بطلبه ان شاالله🤲🤲

خوش به سعادتتون

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

منم دعا کن راحت و بدون دردسر این ماها بگذره و منم بالاخره نی نیمو بغل کنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍😍😍

نمانده در دلم دگر توان دوری...چه سود از این سکوت و آه از این صبوری...❤️🩹

خوش ب سعادتت برا منم دعا کن خاهر ...بتونیم خونه یخریم..نینیم سالم بغل بگیرم اخه یه سقط داشتم خیلی استرس دارم التماس دعا 

خدایا شکرت     ک دوبار یه فندوقی انداختی تو دلم   سپردمش دست خودت     

منو هم دعا کن و همینطور خواهرم سر عقل بیاد و ازدواج کنه چون میگه اصلا نمیخوام ازدواج کنم، دعا کن به حاجتام برسم

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

التماس دعای فراااااوان عزیزم 

خوش به سعادتت نه فقط برای من بلکه برای همه مخلوقات خدا دعا کن سفری پر از بار معنوی داشته باشی گلم

انا الی ربنا راغبون. ما دل به سوی پروردگارمان نهادیم 

اره یه نینیه خوشگل میخوام😍

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚