رسپیناجوونی مدیر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 4773 عنوان بیاین بگین هاشور لازمم یا ن فیت عکس😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 144 پست ابروهام تقریبا خوبه اما هم دوس دارم سرش پرتر باشه هم هشت ابروم یکم خالیه ومیخام ازبالا پهن تر شه و اصلا قاب دوس ندارمبنظرتون میکرو کنم؟؟؟؟تیره دوس ندارم...میکرو قاب نداره ک؟؟؟ خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡 1398/04/02 | 16:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادی_ عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 12691 ای نازنین باوفا، رحمی بر این مجنون نمااز هر نگاهی بر دلم زد آتشی بر جسم ماچشمان زیبایت عجب دل می برد از هر نظرآن شیفته چشمان تو از گوشه چون کردی نظرابروی تو همچو کمند، تیری نهاده در خدنگکرده رها چو بر دلم، آن ترک پر از شرنگ رنگ در رنگ و به هر رنگ هزارانش طیف نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 جام تاریکه...خب ابروم مشخصه دیگه پهن تر زشت نی یا خوبه یعنی توو این عکس مداد ابرو و ... برای جاهای خالی ابروت استفاده نکردیهمینه ابروت که بگیم خوبه یا نه؟؟؟یا پرش کردی با مداد یا چیزی؟؟؟
سووشون عضویت: 1397/10/25 تعداد پست: 12537 دوباره دوباره يه بار فايده نداره همینایی که میگن قضاوت بده خودشون از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
رسپیناجوونی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 4773 یعنی توو این عکس مداد ابرو و ... برای جاهای خالی ابروت استفاده نکردی همینه ابروت که بگیم خوبه یا نه ... ابروم همییییینه بدون مدادبامداد ک نمیدم اخه😂 خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 قاب میگم بدم میاد.... ازبالا دوس دارم پهن تر باشه بدمیشه؟؟ صورتم لاغره اخه آزه بد میشه عمین الانشم خیلی پهنه البته خوبه ابروهات در کل عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
golnazam عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 6455 فقط ریمل ابرو ماشاالله به چشمات😍ابروهات خیلی پهنن نیاز به چیزی ندارن دنیـامثلمادرتنیسکهظـهرسرشدادبـزنیشبواسهشـامصداکنه،دنـیاولت میکنهکهازگشنـگیبمیری!!!
rahaaajooni عضویت: 1396/10/23 تعداد پست: 5241 اهاننم عشقم متوجه شدم ،اگه میخوای جاهای خالی و کم پشتی برطرف کنی توو این عکس مشخص نیست وگرنه پهنتر از این زیاد جالب نمیشه ابروهات قشنگن
رسپیناجوونی مدیر استارتر عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 4773 چرا دماغت اینقدر بد عمل کردن، کل جذابیت صورتتو دماغتو بهم ریخته درمورد ابرو نظر خاستم😊 خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡