2777
2789
مگه شورتو تو لباسشویی میندازن؟

خب فقط بالباسای خودش میزاریم وقتی نمشوره چیکار کنیم چقدر با دست تازه هر روز می‌ره حمام حوصله کو وقت کو اونم با بچه گریه ووو

ای دلارامی که جان ما تویی بی تو ما یک نفس آرام نیست ...‌‌😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من که واقعا کار چندشیه فکرشم عذابم میده😁

سخت نگیرید بابا 😁 یه کم عرقیه فوقش . اگه حساسید با برنامه طولانی تری بذارید شسته بشه .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

تو حموم خودش میشوره یه بار تو دعوا گفت تو اصلا دست به شورت من نمیزنی تو حموم منم برگشتم گفتم اگه پوشک بپوشی شورتتو میشورم مثل دخترمون دیگه تا الان نگفته 😂😂😂

سخت نگیرید بابا 😁 یه کم عرقیه فوقش . اگه حساسید با برنامه طولانی تری بذارید شسته بشه .

تنها اون نه ک لباس های تنمون قاطیش میشه حتما ملت ی چیزی میدونن ک شورت میپوشن وگرنه تنهایی شلوار میپوشیدن کاردرستی نیس تو لباسشویی بندازی

من اگه شورت انداختم تو لباسشویی بعدش باید ماشینو بندازم بیرون😐

شوهرم خودش تو حموم میشوره

زرنگ کی بود؟؟؟😐😐😂

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده
خب فقط بالباسای خودش میزاریم وقتی نمشوره چیکار کنیم چقدر با دست تازه هر روز می‌ره حمام حوصله کو وقت ...

فک کنم اکثر کسانی که چندششون میشه تازه عروسند 😁 یه بچه که داشته باشی و هر روز پی پی بچه رو بشوری دیگه به شورت شستن لباسشویی نمیگی چندش 😂😂

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

شورت شوهر هم تاپیک داره😐 @varparide25    

یه شوورم نداریم برا شرتش تاپیک بزنیم 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️