سلام دوستان ديروز رفتم مانتو بخرم همش جلو باز بود منم خوشم نمياد مانتو جلوباز با زيرسارافوني اونا فقط با تيشرت قشنگن با بدبختي و كلي گشتن اخر يه دونه خريدم سه تا قزن ميخوره بازم نميشه زيرش يه چيز كوتاه پوشيد تو هيچ مغازه اي مانتو جلو دكمه دار پيدا نكردم اگرم بود يكي دو تا ولي اصلا قشنگ نبودن انگار مانتو مدرسه بودن
به نظررشما از كجا بايد برم مانتو بخرم هم شيك باشه هم جلو باز نباشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مباركت باشه عزيزم منم مانتو جلوباز قشنگ زياد ديدم اتفاقا تو اتاق پرو پوشيدم با تيشرت كوتاه خيلي هم ب ...
با زیر سارفونی دکمه دار بپوش
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
بیا فلاورجون اصفهان به سختی جلوباز پیدا میکنی در همین حد میتونم کم کنم😅
عه شما ماله فلاورجونی؟
دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است❤
صبحی مانتو خریدم جلو باز انقدر راحت و خشگله..فقط اومدم پزززز بدما😎😂😂
منم خریده بودم یه بار پوشیدم گذاشته بودرو میز اتو یه ساعت پیش دیدم پسرم داره اتو میکنه فک میکردم سرده اتو کو چیزی نگفتم! رفتم دیدم روشنش کرده و اتوی داغو گذاشته روش اومده نشسته😣 برق افتاده مانتوی نازنینم😭
کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕
ببخشیدا ولی نه که همه هیکلاشون خیلی خوش تراش و زیباست...
واقعا آدم جدیدا تو خیابون نمیتونه راه بره...حالش بد میش😝😝😝😝
ان صلاة تنهى عن الفحشاء والمنكر اگه به کسی در حین عصبانیت توهین کردم واقعا واقعا واقعا واقعا واقعا از ته دل معذرت میخام...هیچی تو دلم نیست فقط زود عصبانی میشم....شرمنده😔